Fancy De La la

Tinto de verano

Fancy Tinto de verano (onze versie van Tinto de la Mancha), gemaakt van de samensmelting van twee zwarte olijven. Dit is ideaal voor picknicks, potlucks, of gewoon een leuke koele drank thuis.

Een fruitige drank met een unieke smaak die wordt verkregen door het gebruik van olijven uit Brazilië met champagnegist. De naam, Mayan, een Maya-woord dat “vulkanisch fruit” betekent, is een duidelijke toespeling op de ritueel geconsumeerde Maya-indianen van Mexico en Peru.

Tete deaos is gewoon een ander woord voor mate. Als je niet tegen de stoom van olijven kunt, is mate op kamertemperatuur klaar om te eten, klaar om een heerlijke drank van te maken.

Zoals met veel van de andere drankhulpjes van de Maya bartenders, neem een groene salsa om uw gehemelte te reinigen.

Tete de Montezuma

(“haak in de staart”, verwijzend naar het gebruik van de haak om te consumeren)

Haak in de staart

Ik heb nog nooit een taco ontmoet die ik niet lekker vond. Ik ben in Spanje, Amerika, Israël en Australië geweest. Ik heb veel, heel veel taco’s gegeten. En hoewel ik in deze landen veel goed Mexicaans eten heb gehad, smaakte niets naar echte taco’s.

Als je een straattacokraam binnenkomt, wordt je gevraagd of je “naar binnen” wilt – dit betekent dat je klaar bent om je bestelling te plaatsen. U staat dan op van het karretje en plaatst de bestelling aan de sushibar. De sushi-chef zal dan de warmte uitzetten en de taco op uw bord leggen. Hij telt het en brengt het naar uw tafel.

Op dit punt legt de chef meestal zijn eetstokjes neer en pakt een paar eetstokjes om uw bestelling te verwerken. In plaats van dat de achterkant van uw eetstokjes de toonbank van de sushibar raken, zullen ze een tafelkleed aanraken. Zo weet u dat u hun aandacht hebt.

Sushi chefs voeren hun truc normaal gesproken uit tijdens offensieven. Dit gebeurt wanneer u met een groep mensen uw sushi aan het bereiden bent. Normaal gesproken ziet u de chef-kok en uw collega’s er zakelijk uitzien, en zal er een beetje een zakelijke vibe hangen. Sushi-chefs zijn helemaal niet kieskeurig, en zullen u niet uit de weg gaan als u per ongeluk tegen ze opbotst.

Als u bediend wordt door de chef van het restaurant, zoek dan uit hoe hij heet en hoe u hem moet aanspreken. Als u de verkeerde indruk krijgt, zou u namelijk ook naar iemand anders kunnen verwijzen.ushi chefswill hoogstwaarschijnlijk worden aangeduid met hun voornaam.abi. Dit betekent, “chef.” Voor het gemak, is het meestal het beste om gewoon de generieke “chef-kok” te gebruiken, ongeacht de formele verschijning van een chef-kok.

De tweede belangrijkste factor is salsa. Salsa zal, in tegenstelling tot de chips, uw sushi niet verkleuren. Dit betekent dat het niet aan uw sushi zal blijven plakken, wat geweldig is als u het probeert te presenteren aan uw gasten. De verkoop van sushi is altijd hoog tijdens festivals en evenementen, omdat mensen graag sushi eten in een gezellig samenzijn.

Lees meer:
Sangria

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.