De kosten van drinken

Vinoloog

En ook als leraar leren zij hoe echte proefglazen moeten worden gemaakt, wat van vitaal belang is voor de ervaring van het wijn drinken. Sommige vinologen zijn ook van plan om te reizen en wijnen te proeven op plaatsen zoals Dogfish Head, White Cellar Downeast, Whiskeyville, en meer. Hoewel je kunt reizen voor water en wijn, de eerste echte ervaring is drinken en het grootste deel van de tijd van een vinoloog wordt besteed aan het bereiden van wijn en het maken van proeverijen.

We smeken jullie! Help ons alstublieft de fondsen te werven die nodig zijn om onze missie te promoten en ons Vinology team helemaal naar de wijnacademie te sturen!

De kosten van de reis: $4k

De kosten van de wijn: $600

Donaties zullen worden gebruikt om reizen en uitrusting te financieren, en om voedsel en accommodatie te kopen indien nodig. Ringen, medailles, gooi alcohol en flessen zullen gaan naar de verplichte landingsgelden, ze zullen niet in uw zak gaan.

Hardware is duur. Bladmuziek kost $300, kaartjes kosten $50 per stuk. Bruiloften op een bestemming kosten meer dan $2000 voor de hele dag. Dit geld gaat op aan reiskosten, eten terwijl je in Louisville bent en huurmateriaal om maar een paar benodigdheden te noemen.

Bovenop alle uitgaven komt de tijd en moeite van onze medewerkers, de schrijvers en de artiesten, want het zijn allemaal heel hard werkende mensen. Niet alleen steken ze er uren en uren in, maar ze steken er ook tijd in om te leren, te onderzoeken en na te denken. Je ziet het misschien niet elke dag, maar ze doen hun uiterste best om te leren over alles wat er te ontdekken valt, te proeven, te proeven en nog veel meer. We brengen tijd door in hotels en restaurants om Louisville te verkennen voor de bruiloft, dan nemen we pauzes om te kamperen in het hart van de stad terwijl we elke blog bekijken die je hebt ingediend. De kunstenaars nemen hun tijd om alles te maken, van Daves officiële albumhoes tot wenskaarten die op de receptie zullen worden verkocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.