Wat is koffiebonen onderzoek?

Arabica koffiebonen

Uit onderzoek is gebleken dat Arabica-bonen een antioxiderende werking op het lichaam hebben die “anthocyanine” wordt genoemd. De studie toonde aan dat dit type boon in staat is de cellen te beschermen tegen oxidatieschade.

Bonen werden genoemd in 28 boeken van het Testament, Ook in de geschriften de Bijbel, over 2 Samuel 7:3 En daar eten zij manna en zij eten de boom van goede olijven. Het staat ook geschreven in het schrift van Exodus; God vertelde het volk van Egypte om manna te eten als ze wilden levenieten.

Ook in het Nieuwe Testament staat: “Dit is vlees, geschikt voor u. Het is bovendien het lam van God” (Exodus 23:22).

bij de ingang van het getuigenis van de apostel Paulus in de eerste eeuw, werd een tijdgenoot van hem gevraagd: “Wat zegt dit over de vegetarische eetbaarheid van de tempelcafetaria?” De apostel Paulus geeft een paar voorbeelden uit het Oude Testament waarin hij het eten zo uitlegt: “Wat gij dan gegeten hebt, is dit vlees van de aarde?” In feite is de vegetariër helemaal geen atheïst, maar slechts iemand die eet volgens de wil van God. De apostel Paulus zegt verder dat de zonden van de wereld gedeeltelijk zijn verzoend door het lijden van Christus aan het kruis van Mare Nostro 8, maar hij voegt eraan toe dat degenen die de zondige eetlust van vlees bezaten, gered zouden worden van de smet van het geweten.

Daarom zijn beide diëten en vasten ook disciplinair. Het regime van de vasten is om minder vlees, geestelijk voedsel en wijn te gebruiken, en meer van melk en honing. De weg van onthouding is het erkennen van zowel persoonlijke zonde als algemene verontreiniging.

Volgens deze ongevoelige definitie is het een zonde om te veel vlees te eten. Of het nu zondig of onverstandig wordt gegeten, het is ongezond. Mensen zijn verslaafd aan deze vervangers van vlees en vet. Sommige mensen gedijen op vitaminediëten die vlees en vet ziekelijk maken.

Volgens christenen is eten geen doel op zich, maar een middel om een doel te bereiken. Eten moet een middel zijn tot liefde, leven en eetbare spijzen. “Van de heidenen wordt gezegd dat zij van hun voedsel houden omdat zij eten als een genot beschouwen en niet als voedsel. De Peruviaanse indianen, de Azteken en de Inca’s daarentegen hebben niet zo’n religieuze Indo-Christelijke overtuiging. Zij eten wat zij altijd gegeten hebben en altijd zullen eten.

Als volk aten de Azteken kalkoen, varkensvlees, rund- en lamsvlees. Ze aten verschillende soorten bonen. De Spanjaarden zeggen echter dat de Azteken veel talrijker zijn. Dit komt omdat zij nieuwe soorten fruit, kruiden, vers

Lees meer:
Arabica koffie
Afrikaanse koffie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.