Wat te eten in Italië

Uit eten Dordrecht

Ergens zijn, in een stad of op het platteland, en buiten de deur kunnen eten is een geweldige manier om van het hele natuurwonder van een land te genieten. Er is geen maatstaf voor of een plaats “goed” voor je is, en je zou in Italië waarschijnlijk vele heerlijke dagen kunnen doorbrengen met het eten van zeevruchten, fettuccini alfredo, gegrilde soufflé met meer dan een paar ons boter, gestoofd eendenvlees, koningsaardappel, varkensvlees, en nog veel meer. Hoewel er veel dagen zijn waarop het gewoon een kwestie is van met volle teugen van de dag genieten, zijn er andere momenten waarop u liever in Italië zou zijn dan in uw eigen huis.

Waar te eten in Italië

Italië is een kleurrijke en levendige plaats, en u zult waarschijnlijk de pollen, zon en schaduw van het geweldige mediterrane weer ervaren als u rondreist en de Italiaanse levensstijl echt ervaart. Dit wil niet zeggen dat de rest van de wereld een flauwe vergelijking is, maar dit artikel raakt slechts de oppervlakte van het Italiaanse leven, en het is slechts een voorbeeld.

Ondanks het feit dat Italië een divers en modern land is, en de verschillen vaak subtiel zijn, zult u waarschijnlijk verrast zijn door een aantal bekende namen die u tegenkomt als u in Italië uit eten gaat. Kip Parmezaan is een populair ingrediënt in het noorden, maar het zuiden zal u goed bedienen met salsa de pomodoro en gazpacho. De keuzemogelijkheden voor soepen zijn eindeloos, en misschien zult u iets proberen dat u nog nooit eerder hebt gegeten.

De vuistregel is dat een soep niet als een volledige maaltijd wordt beschouwd. Een maaltijd van pasta, brood en een vleesgerecht, is een volledige maaltijd. De enige post die echt een volledige maaltijd nodig heeft, is aan het eind van een gastronomische maaltijd. Als alles in één keer op tafel wordt gebracht, wordt het beschouwd als een ontspannen maaltijd die ruimte laat voor treuzelen en conversatie.

Lees meer:
Eetcafe in Dordrecht
Restaurants Dordrecht aan het water

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.