True De Toro.”

pandanus fruits grow on a tree on the island - pandano stockfoto's en -beelden

Traditiegetrouw wordt deze kaas gemaakt van deels magere ongepasteuriseerde melk. De melk wordt verwarmd en met behulp van een grote houten lepel geroerd tot het schuimig is. Dit begint het kaasbereidingsproces en al snel worden de Cycladische kazen geboren. Ze worden op dezelfde manier gemaakt als Grana Padano, met dezelfde oude methoden. Het enige verschil is dat hier de melk wordt verwarmd tot een temperatuur van 100 graden Celsius, terwijl de Europese Unie pas in 2012 het gebruik van deze zuivel op de markt heeft goedgekeurd.

Deze kaas is ongebruikelijk omdat het een nationaal voedsel is geworden en op grote schaal wordt gebruikt bij alle feesten en festivals. De veeleisende kaasliefhebber ruikt opzettelijk de meloensmaak van deze echte Perroche-taart door zijn ako-achtige korst. Onder deze meloenstukjes beginnen twee afzonderlijke helften van de kaas: de zoete zomerkaas en de donkere, pittige, vlezige zomerkaas. De eerste is een kleine kubus en de laatste is een grotere kubus, beide met dezelfde grootte parels. Aan de buitenkant passen de twee helften verbazingwekkend goed bij elkaar, waardoor dit voorgerecht een heerlijke smaak krijgt.

Tete de Moine is een heerlijke kaasplank afkomstig uit de rivier de Emme in een groen kartonnen bord en is een legende in de Franse kaastraditie. Deze kaas werd voor het eerst gemaakt in de rivier de Emme door de boerderij van Gruyères. En ja, het is heerlijk. Zijn aderen hebben een soort braamachtig uiterlijk. Deze braam tast de smaak en de kwaliteit van deze kaas aan. De vallei van de rivier de Emme wordt beschouwd als het hart van de kaasmakerij in Frankrijk en het is hier waar de boeren van Emmeño de Toro Alimento de meest exclusieve en heerlijke geitenkaas hebben gemaakt. Deze kaas bevat de kenmerkende 48 verschillende geitennamen die in perfecte harmonie zijn samengebracht. Het eigen hoofdkantoor is de reden voor de naam "Emmeño de Toro".

Deze kaas wordt twee keer per dag gemaakt van rauwe melk. De naam Emmeño de Toro is een Spaanse beschermde naam die alleen wordt gegeven aan de geitenkaas die in bovengenoemde omstandigheden is gemaakt. En ja, bovenstaande voorwaarde is ideaal voor de periode van 24 uur tussen de uitgerekende datum van de levering en het optreden van het 25ste uur. In de fabriek gemaakte geitenkaas rijpt 3 tot 4 maanden. Er wordt gebruik gemaakt van Zwitserse melk van topkwaliteit. De Zwitserse melk mag op geen enkele manier veranderd worden. En de cognac die Zwitsers hebben is de beste ter wereld. Ja!!

Geitenkaas is erg lekker en is doordrongen van de karakteristieke smaak van de Spot die afkomstig is van de melkachtige wei. Elke hap kan worden geproefd als een vlotte kaas, maar de frisse smaak van het bot en de melkachtige smaak trekt iedereen aan. Eet het met witte wijn en je bent in voor een echte traktatie van smaak.

Tete de Moine is ook verkrijgbaar in kruidenkaasvorm. En ja, je vindt beide versies in de supermarkt.etersia in plaats van theezakjes. Het Amerikaans-Portugese zeezout biedt een heel andere smaak. Het Britse zout smelt niet samen met het zeezout, maar blijft apart van al het zeezout.

zeezout is op veel plaatsen te vinden, maar u moet zich ervan bewust zijn dat niet alle zouten hetzelfde zijn. hoogte is hier de factor. Op grote hoogte, waar de lucht dun en zuurstofvrij is, wordt zout dicht. Wanneer de lucht dikker wordt, condenseert het vanzelf, waardoor regen of sneeuwstormen ontstaan. Dit is hoeveel sneeuw en regen wordt geproduceerd door de wolken die over onze hoofden trekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.