Kippie pan

Kippie pan

Kippie pan

Het wordt geleverd in verschillende maten, maar de afmetingen liggen allemaal binnen 1/4 tot 1/2 van het bereik van de British Thermal Unit (BTU), dus in termen van warmteafgifte is dit ongeveer 13.000 BTU. Het lichaam van de Kippiepan is in wezen gemaakt van geanodiseerd aluminium om ervoor te zorgen dat het duurzaam en schokbestendig is.

De buitenkant van de Kippie Pan is wat sommigen mooie camouflage zouden noemen. Dit komt door het feit dat de pan niet machinaal is bewerkt; de bewerkingsprocessen worden niet meer gebruikt bij de vervaardiging van Kippie-pannen. De behuizing is gemaakt van aluminium en het handvat is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste manieren om hem in te breken. De wielen hebben een geborstelde afwerking om ervoor te zorgen dat ze goed over de benen van de gebruiker rollen en niet gevaarlijk zijn om te struikelen tijdens het verplaatsen van de Kippie Pan.

Het hoofdgedeelte van de Kippie Pan is de ovenschaal die eigenlijk overblijft na het kruidenproces. De Kippie Pan zelf wordt geleverd met een bakpan, een lekbak en een putdeksel. De Pan is ovenbestendig, maar de beperkende factor is dat hij slechts 200 calorieën per gebruiksuur levert als de maaltijden in glazen containers zijn. De glazen potten maken dit mogelijk door de manier waarop ze zijn vervaardigd: ze hebben een exacte vorm – de exacte vorm van de container zal per merk verschillen – dus het gewicht blijft hetzelfde, maar het uiterlijk is anders.

Het belangrijkste verschil tussen de drie modellen van KippiePan is het formaat van de pan. De Kippie pan heeft kleine openingen aan de boven- en zijkanten, de oven pod heeft grote openingen en heeft ook een body die verschilt van de pure aluminium kern van de Kippie pan. Hiermee moet rekening worden gehouden, want het maakt een verschil voor de verwarmingscapaciteit: hoe kleiner de pan, hoe sneller de kok kan opwarmen. Daarentegen is de body van de Kippie Pan ideaal voor het braden van vlees.

Schoonmaken

Net als bij de meeste andere BBQ-producten, moeten de Kippie Pan-producten grondig worden schoongemaakt volgens de instructies van de fabrikant. Het deksel van de pan is niet vaatwasmachinebestendig en je kunt de pan het beste met de hand afwassen of de kam in de vaatwasser. De bodem van de pan is van metaal, dus je hebt een multitool nodig om de inhoud van de pan vast te pakken tijdens het wassen. Het lichaam is grotendeels gemaakt van aluminium, maar er is een goede kwaliteit gietijzer. Het quotiënt van de smaak van de kok hangt af van hoe hij of zij de Kippie gebruikt. Sommige mensen roosteren kipfilets terwijl anderen kiezen voor een omhulsel. In de Pan vind je ook een aantal vakken die worden gebruikt voor het opbergen van dingen.

Een beetje voorbereiding is voldoende om een ​​geweldige maaltijd van de Kippie Pan bakplaat te krijgen. Vergeet niet om de pan uit de vaatwasser te halen en grondig uit te spoelen. Je vindt de opzettelijke diepte-aanpassingsmarkeringen van de fabrikant op het lichaam van de Kippie Pan, zodat je perfect kunt frituren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.