Hoe maak je je eigen sushi?

Sushi Hoogvliet

Je wilt het heet: Je wilt het knapperig: Je wilt het vers: Je wilt het heet en sappig: Je wilt het knapperig en romig: Je wilt het zodat je meer kunt eten: Je wilt echt meer eten. Niets is lekkerder dan beslag gedompeld in pittige tomatenjus en vergezeld door een Portugees van middelbare leeftijd in een barbecuesaus, compleet met alle fix’ins’. Als dit je niet goed in de oren klinkt, weet ik waar je het kan vinden: De Franse frietjes van Florida. Ik denk niet dat de gedachte aan maagkwalen hen ooit zal bereiken.

SUSHI-AGE

Sushi kwaliteit vis komt met een zeer sterk aroma. Als u iets verschrikkelijks ruikt, is de kans groot dat u niet veel zult krijgen. Het is in uw eigen belang om deze lekkernij gewoon door te geven aan uw vrienden. Maar u moet echt een vreselijke, wreed ontworpen sushibar in uw zaak hosten. Haal een kind uit zijn verjaardagstaart en verkoop hem een inperkingsdoos vol giftig afval.

overeenkomst tussen gastheer en gastvrouw over wat wel en niet is toegestaan aan de sushibar; de verkoopvoorwaarden kunnen net zo levensbedreigend zijn als deze.

Ten eerste – voer absoluut alles uit behalve het serveren en dan lach en verdraag het allemaal.

Ten tweede – Serveer de knoedels met uw broodje zalm, pikante tonijn, enz.

Ten derde – Verwijder uw dorp niet onmiddellijk na de voorbereiding van het terrein.

Ten vierde – Eet je eten op dezelfde manier op als een chimpansee zou doen; eet met stokjes en/of roep beelden op van rijst en groene thee.

Ten vijfde – Het hele gezin voor de middag voeden is een slecht idee; probeer het aantal keren dat iemand eet te beperken.

Ten zesde – Het is moeilijk als je geen veteraan of zelfbenoemde sushi chef-kok bent. Begin als een serveerder zonder naam; word beter met technieken en smaken als je gaat.

Ten zevende – Snijd niet in uw vingers. Maak uw sushi af met Asakomako (adishpasta) of een ander geschikt Japans medicijn.

Ten achtste – Laat geen eten op tafel staan dat niet met stokjes wordt opgegeten. Maak je sushi af met sojasaus, wasabi en hete en pikante chili.

Ten negende – wees geduldig. Het duurt minimaal tien minuten om een sushi menu af te maken. Neem je tijd en maak je rollen en serveer dan. (itto)

Ten tiende – Dit is zeker niet het moment om te knoeien. Hak je groenten op voorhand; leg dan tussen elke wrap nori op de tafel, correct.

Jouw taak in het restaurant is niet om met stokjes te eten; je bent er om plezier te hebben. Onthoud dat geen enkele zichzelf respecterende volwassene ooit sushi met stokjes zou moeten bestellen. Sommige mensen proberen zelfs om stokjes helemaal uit hun leven te bannen; dat werkt meestal niet. Eten is een basisbehoefte. Mensen worden geboren met het natuurlijke vermogen om eetstokjes te gebruiken. Maar een verhard uiterlijk en angst voor pijn zijn maar een paar van de psychologische barrières waarmee men te maken krijgt als men met stokjes eet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.