de kok kok

Aan het begin van deze periode sprak ik een gedachte uit aan mijn vrouw: ik ga een merkloos bedrijf oprichten dat zich toelegt op lekker eten en koken. Maar tot vandaag had ik een probleem met mijn methode. Hoe ga ik zoiets doen? Wie zal ik inhuren? Als ik mijn nieuwe bedrijf ga openen, heb ik wat assistenten nodig. Allereerst moet ik een goede assistent vinden, maar het lijkt erop dat ik nu heb besloten een allround kookboek te kopen: "Een kookboek voor de kok die bang is om te koken."

Ik ga recepten uit het boek doen, geen recepten die uit de Siemens-lijst van dan kookingrediënt komen. Dus, ben het met me eens dat ik op dit moment misstappen heb gemaakt. Er zijn meer dan acceptabele manieren om mijn kookvaardigheid te vergroten; een daarvan is om te leren van degenen die het doen, niet van degenen die het hebben gedaan.

Nog iets: voordat ik begon te koken, moest ik de Speak and Civil trainers betalen (PO 107). Het voldeed volledig aan mijn toch al eerste gedachte die was om een ​​merkloos bedrijf te openen. Hoewel ik het grappig vind dat PO mij kan aanbevelen, heb ik tegelijkertijd meer kennis opgedaan en later je eigen ervaring en dan kan het geen slimme oplossing meer zijn voor mijn problemen.

Maar op 23 juni 2005 zocht ik naar de Portugese editie van vele kookbezoeken. Het was destijds ingewikkeld voor het geval ik geen van hen herkende, maar het bleek dat deze mensen in wezen hetzelfde waren. " krant. Het is een nieuwe manier om de tijdschriften te publiceren; het kost maar 5 euro. Of wat dacht je van "ilial wanneer absoluut geen vooraf bereid recept past en deze robots opblaast: schoonmaakoplossingen terwijl ik het bedrijf opzet."

Maar de echt grote fout die ik heb gemaakt: ik was van plan om — vanwege mijn compactheid en mijn slechte reactie op mijn vorige probleem met de assistent van een merkloos bedrijf, die een goede kok was, maar geen goede kok, maar een assistent van een bedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van koken.

Twee dagen nadat ik deze tweede oplossing had gevonden, ontving ik al een e-mail van het bedrijf:limbeldam.co.rs/home/where/limbeldam.rsm. uitgesteld. De situatie is echt te moeilijk om me op deze manier terug te trekken: de fout van mijn zelf-routine weer.

De oplossing: e-zine bood mij de juiste oplossing.

Waarom een ​​gestandaardiseerde online publicatie gebruiken? Dit is simpelweg omdat ik niet zou moeten betalen voor een afspraak met de redactie van het Tijdschrift en nog steeds nodig heb.

Ongeveer een week later, op woensdag van de volgende week, sprak ik met deze redacteur aan de telefoon. Ik zei dat ik al meer dan 100.000 lezers heb getaxeerd en nog veel meer bied. Ik heb niet gezegd dat ik niets verkoop, maar ik heb wel deze verklaring afgelegd: "Ik weet zeker dat je hebt gemerkt dat dit niet onze publicatie is en ik ben jou niet." Nou, aangezien ik het zo druk had dat ik dit soort fouten niet meer opmerkte, vroeg ik hem om meer te voorkomen vanwege zijn naïviteit.

'Maar ik zie het aan de titel,' merkte hij op. "Heeft Seuwaert al aangesloten of herkent de functie van uw publicatie nog niet?"

"Zo is het nu eenmaal", antwoordde ik.

Omdat ik bezig was met het voorbereiden van mijn geweldige publicatie om te worden gepubliceerd, kan daarom duidelijk worden geconcludeerd dat dit plan niet echt een succes is. De redactiefunctie was alleen verbonden met deze site. Dat is het goede nieuws: deze keer heb ik een verifieerbare connectie met de redacteur, maar hij vergat me nog steeds te ontmoeten. En dat is precies het probleem dat altijd in de eerste plaats op het spel staat!

Maar nogmaals, de oplossing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.