kortingsbon de wilde stad

film als eerste zien tegen een gereduceerd tarief van 7,50? Het is het derde deel uit de trilogie over de Nederlandse natuur. Download de kortingsbon, print hem uit of bewaar hem op je telefoon. Wanneer draait deze film nog meer? In 'De Wilde Stad' is deze kat een rasechte stadsbewoner.

Nieuws van de boswachter 21 februari 2018 Natuurmonumenten, speciaal voor fans van Natuurmonumenten: deze week kun je met korting naar de voorpremière van De Wilde Stad. Van 22 t/m 27 februari kunnen fans van Natuurmonumenten in bioscooptheaters van Pathé naar besloten voorstellingen van De Nieuwe Stad. Op vertoon van deze voucher krijgt u, tijdens de actieperiode, aan de kassa van de bioscoop bij aanschaf van ieder bioscoopkaartje voor De Wilde Stad een extra  (vrij)kaartje. Een verhaal met humor en schoonheid, vol bijzondere ontmoetingen tussen mens en dier, waarbij de laatste centraal staat. Hij ziet dingen die voor veel mensen onopgemerkt blijven, simpelweg omdat ze te druk zijn, met zichzelf of met hun mobiele telefoon en geeft zijn commentaar daarop (voice-over: Martijn Fischer). Van de makers van de natuurfilms 'De Nieuwe Wildernis' (Gouden Kalf 2013) en 'HollandNatuur in de Delta' (Gouden Film 2015) is er nu 'De Wilde Stad een bioscoopfilm die spannende gescripte scènes verbindt met verrassende documentaire beelden van de stedelijke natuur.

A touch of gold stadspas
Reismarkt brugge kortingsbonnen 2019
Mlmparts kortingsbon

De Wilde Stad verbindt spannende, gescripte scènes met verrassende documentairebeelden en laat op dynamische, krachtige wijze de schoonheid en humor van kortingskaarten blijdorp hema de natuur in een stedelijke omgeving zien. Mark Verkerk, de stad verdringt of vervangt niet de natuur, het s natuur. U ontvangt in de periode van 19 april tot 10 mei bij de bioscopen in onderstaande lijst uw tweede kaartje gratis! Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke als een oerbos of nieuwe wildernis. Met jouw donatie aan Natuurmonumenten bescherm je het mooiste van Nederland. Bestel dan hier je kaartjes in een bioscooptheater van Pathé. Steeds meer mensen wonen in de stad en juist daar is groen onmisbaar. Op Eerste Kerstdag zendt bnnvara de gezinsfilm De Wilde Stad uit.