ns kortingskaart kwijt

kun je kiezen voor het Einzelfahrausweis. Waar moet ik deze dan opladen? De Jager, 18:16 #119, kan mijn vrouw samenreiskorting krijgen als ze op vrijdag 11 augustus voor.00 uur met mij meereist. Het instaptarief is een borg die bij het uitchecken wordt verrekend met de daadwerkelijke ritprijs. Anna, 11:35 #82 Als ik van Amsterdam naar Mechelen in Belgie reis met een daluren kortingskaart, hoe kan ik dan uitchecken bij de grens zonder de trein uit te moeten?

Hoe gaat dat nu alleen de OV kaart nog bestaat en er geen losse kaartjes meer te koop zijn? Dan kun je in de regel van deze aanbieding gebruik maken.

Ov chipkaart 65 plus kwijt, Walibi kortingskaarten 2019, Veolia kortingskaart, Kruidvat kortingskaart ns,

Dus ook niet met de Gratis Upgrade 1e klas. . Thea van Heumen. Scroll verder naar beneden of klik op de links voor meer gedetailleerde informatie over zones van het OV, het plannen van je route, tickets, prijzen en de dienstregeling. Plan hier je route Vervoersbewijzen voor het OV in Berlijn Welk ticket is voor mij het handigst? Dit gold voor alle studenten, of ze nu wel of niet gebruik maakten van het openbaar vervoer. Plus dat ik in een andere brief mijn vrij reizen dagen al heb door gekregen en de verlenging van het abonnement. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie op jouw route de routeplanner van de BVG. Je kunt het meereiskaartje niet combineren met andere Treinpakkers. Dus komt het er op neer dat bijvoorbeeld ouderen die zich, gezien hun leeftijd niet meer voor 2 jaar willen binden, of minima's van dit "voordeel" buiten gesloten worden? Typische alternatieve Berlijnse vervoersmiddelen Hoe leuk en praktisch het OV in Berlijn ook is, soms is het leuk om de stad eens op een andere manier te ontdekken. Bij elke reis wordt er door het in- en uitchecken met de kaart de kosten van de reis van het saldo afgeboekt.