kortingscode brownies per post

ontvangen! Hoogste klantwaardering, klantenservice bereikbaar dagelijks 8-20 uur: ma-vr 9-17 uur:, op werkdagen voor.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. De punten worden pas bijgeschreven nadat wij de betaling van jouw bestelling hebben ontvangen. Je kunt online bestellen en betalen met iDeal of Vooruit betalen. De verzendkosten zijn 2,95. Dat zetten we dan in de nieuwsbrief en op deze pagina. Een doos Brownies heb je al vanaf 12,45. Het betekent iets goeds doen voor een ander waar je helemaal niets voor terug verwacht.

Het kartonnen doosje is inderdaad netjes discreet verpakt, want hoe lief ik mijn buurvrouw ook vindt: deze brownies zijn van mij! Dat is wel even belangrijk om te weten. Marjolein Kleine is eigenaar en gastvrouw. Om de postbode niet in verleiding te brengen, verraadt de verpakking de inhoud niet. Zes grote brownies, die je zelf eventueel nog kunt (vieren)delen, kijken me smachtend aan. Bij speciale aanbiedingen via een offerte geldt onze spaarpuntenregeling niet. 150 punten, als je 150 Browniepoints!

Marjolein Kleine en team maken de allerlekkerste brownies en versturen ze per post. Sparen kan alleen als je een account hebt bij Brownies per Post. Gratis kaartje en wikkel naar keuze. Maar soms hebben we gewoon niet de zin of de tijd om ze zelf te maken. De browniepunten die je tot 11 november 2016 hebt gespaard in onze oude webshop, neem je niet meer automatisch mee als je een account aanmaakt.