sprookjesbos efteling korting

draaiende kookpotten. Gevaarlijke Groeve, zon duizend jaar geleden heeft een dappere ridder alle enge draken verjagen. Let erop dat het sprookjesbos niet iedere dag geopend.

Sprookjesbos efteling korting
sprookjesbos efteling korting

Overnachten bij de Efteling. Zes koningszonen worden door hun jaloerse stiefmoeder veranderd in zwanen. De precieze openingstijden van het park vind je op de website van het Sprookjesbos. Voor de kleintjes zijn er ook nog genoeg speeltuinen, draaimolens en een speelgalerij. Een beetje spannend is het dan ook wel want, nu de blokbrekers verdwenen zijn, komen de draken weer tevoorschijn! Genoeg te zien en beleven dus! De sprookjes zijn op een zeer leuke manier in het park verwerkt! Dit is leuk voor jong en oud! Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden. Daarnaast veilen we ontzettend veel andere pretparken, zoals Walibi Holland, Julianatoren en Avonturenpark Hellendoorn).

Het park biedt jonge kinderen verschillende leuke klim- en klautertoestellen, waar zij zich uren kunnen vermaken. Daarnaast kun je ook voor een vakantiewoning of appartement gaan. Entreeprijzen Het Sprookjesbos, gratis voor kinderen tot 3 jaar 7,50 voor bezoekers vanaf 3 jaar. Bij meer dan 4 bezoeken per jaar is een abonnement voordeliger en voor kinderen t/m 3 jaar helemaal gratis.