ov chipkaart korting daluren

maand. U bent hier: Home, shop, oV-chipkaart abonnementen, nS abonnementen, nS Vrij Reizen Abonnementen. Koop dan het landelijke Traject Vrij product. Tarief: 295 per maand, 2e klas.

Ov chipkaart korting daluren
ov chipkaart korting daluren

NS Traject Vrij Maand - Abonnementen Samenreiskorting: Profiteer met z'n allen van NS vervangt voordeelurenkaart door nieuwe abonnementen

Wat gaat er veranderen? Op alle andere trajecten krijgt u 40 korting buiten de spits, in het weekend en op feestdagen. Kinderen mogen gratis meereizen, op voorwaarde dat zij een OV-chipkaart hebben met het product. Je reist regelmatig in de daluren 20 korting in de bus en 40 korting in de trein van Arriva. Tijdens de avondspits krijgen reizigers in het beginsel geen korting meer. En verder, het Traject Vrij abonnement is een maand geldig. Tarief: 40,- per maand, ofwel: 480 per jaar. . Met NS Traject Vrij reist u onbeperkt op 1 traject, elke dag, de hele dag. Waar kan ik meer informatie vinden over de nieuwe producten? In een eigen gekozen gebied, sterabonnement op zichtkaart voor reizigers met functiebeperking. Het voorstel is tot stand gekomen na onderzoek onder reizigers.

Van maandag tot en met vrijdag in de daluren veertig procent korting. SKU: N5390 Categorie: NS Vrij Reizen Abonnementen, tags: Traject Vrij abonnement, Treinabonnement, Maandabonnement, NS, gerelateerde producten, nS Altijd Vrij Maand. De korting wordt berekend over het goedkoopste product. Dat kan op deze pagina op of via dit document. Dan is het abonnement daarna niet meer te gebruiken en verlengen. Voor reizigers met een functiebeperking heeeft Arriva een zichtkaartregeling. Vraag en antwoorden over de nieuwe abonnementen. Wil je weten of een ander (Arriva-)abonnement wellicht interessant voor je is, kijk dan in onze webshop.