disneyland parijs kaartjes met korting

Koop dan bij én van de Disney shops een handtekeningenboekje en verzamel de handtekeningen alle Disney helden! Fantasyland - Discoveryland - Adventureland - Frontierland Main Street.S.A. Of stap aan boord van de Starspeeder 1000 voor een fantastische 3D-ruimtereis naar de beroemdste planeten van de Star WarsTM Saga. U moet namelijk 2 uur van tevoren inchecken, u moet door de paspoortcontrole, u moet wachten op uw bagage en dan is er nog de reistijd van uw woonplaats naar het vliegveld en van het vliegveld naar uw accommodatie. Online boeken kan op de website van het Office du Tourisme (minstens 4 dagen van tevoren). Actuele info over de Paris Visite Travel Card vindt u op de website van ratp (Engelstalig). Check tevens in op Starport en bereid u voor om een buiging te maken voor de meest gevreesde Dark Lord of the Sith in de galaxy, Darth Vader! Binnenkort Bestel tickets Futuroscope Chasseneuil-du-Poitou, Frankrijk In het multimediale attractiepark Futuroscope worden met beeld, geluid en beweging alle zintuigen aangesproken. In Fantasyland kunt u eten bij de Princess Pavilion, in Disney Village bij Café Mickey en in het Studios Park bij En Coulisse, waarbij u zich achter de schermen van een filmproductie bevindt.

Meteen als u het Kasteel van Doornroosje bent gepasseerd, arriveert u in Main Street.S.A. Met de bus naar Disneyland Paris. Er zijn namelijk niet alleen winkeltjes met leuke souvenirtjes, maar ook lekkere restaurantjes, gezellige cafeetjes, een grote bioscoop én u kunt hier Buffalo Bills Wild West Show met Mickey!

12-13 Cars Race Rally is genspireerd op DisneyPixars Cars. Naast het voordeel dat drievliet korting friesche vlag u snel in Parijs bent, biedt het reizen met de Thalys nog meer voordelen. Er zijn arrangementen met 1 of 2 dagen toegang tot de Disney Parken. Van water tot vuur tot bijzondere filmkostuums. Tijd om te griezelen - Disney's Halloween Festival oktober 2019 Beleef ook dit jaar een griezel-leuke Halloween in de Disneyland Parken. Sommige afbeeldingen zijn ter illustratie en niet contractueel. In een Magisch Koninkrijk niet zo ver hier vandaan - ergens in de buurt van de plek waar iedereen een wens mag doen en dromen werkelijkheid worden - komen de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven in een sprookje dat nog heel lang. Bij de tickets zonder korting kan dat wel. Veel musea in Parijs zijn namelijk op maandag of dinsdag gesloten. Tickets zijn te koop op metrostations en treinstations bij een groene ticketautomaat Vente of een loket. U moet er dus snel bij zijn.

Tickets Openbaar Vervoer Parijs Voordeelkaarten OV Parijs Attractieparken met korting Dagtickets Efteling kortingen 2019 Acties NS Wintertour: samen reizen voor maar 14,50 p/p 123 Koop uw treintickets voor TGV Brussel-Frankrijk

Topbanden.com korting, Bonprix korting oktober 2019,