aanbieding musical cats

toe wat kan vragen en Anneke Geenen - Stevens (6 die er dus vlakbij woonde, kon het zich nog herinneren als de dag van gisteren. Jaja, "toen lage die keinderkôpkus dur nog". We weten allemaal de ramp in Zeeland in 1953 (foto links ik was toen 8 jaar oud maar herinner me het als de dag van gisteren. Wijnenstraat, wat toen nog de Molenstraat was. Waar de houten wielen staan was de smederij van Brosie Bakens. Nee prettig was dat niet. Lange stokken met daaraan weer 'n stok die alle kanten in zwiepte en daarmee werd op de korenaren geslagen zodat de graankorrels uit de aren kwamen. Een oude boerderij, veel oud hout en stro en alles droog als 'n kurk, dus dat brandde als 'n fakkel, het Hemeleindje was rood gekleurd. Maar waar was het begin.

Bij verschillende cafe's hingen condoomautomaten en in Geldrop tegenover het ziekenhuis kon je zelfs "halluf mikken" kopen. De hele dag door komt het liedje in je op, of je nu wil of niet, het is er de hele dag.

Franciscus Hoebens werkt in Asten van kaartjes ouwehands dierenpark korting 18Hij was dus hoofd van de school op het Koningsplein en daarnaast had hij nog 'n kostschool in de Burg. Toendertijd liep Asten ook al uit als de harmonie 'n optreden had, 'n serenade ging brengen of voorop liep als er 'n evenement plaats vond in Asten. Het plaatjes is van ongeveer 1934/1935. AllemÔL waspinnekus Wat hebben we ze vaak gebruikt vroeger en trouwen, nu nog alleen wij gebruiken alleen maar dat ene soort. Die van de Tupperware waren geslepen zakenmensen en gebruikte als verkoopstrategie de zogenaamde Tupperware party. Af en toe 'n klantje helpen en voor de verdere rest met de beentjes omhoog in dat hokje zitten, wat lezen en af en toe wat buurten met de voorbij gangers. Zo goed zelfs dat Anton Bluyssen 'n weverij ging beginnen en men zegt zelfs dat de Bluyssens met de weverij meer geld hebben verdiend dan met de boter. Fontein VAN wijnen Een van de mooiste dingen die Asten ooit rijk was is het prachtige fontein dat stond op het Koningsplein en waar wij als kinderen vaak lange tijd naar stonden te kijken.