atlantis arnhem prijzen

of serveersters. Munten kunt u aanschaffen bij de kassa. Geopend, vAN 16:30, vOOR 22:30 jarig? Bekijk ook onze andere restaurants, gouda, nederweert. vanaf 4 betalende klanten ontvangt én jarige 50 korting, korting geldt uitsluitend voor de jarige. Bovenstaande prijzen/kortingen zijn niet geldig op feestdagen of te stapelen. Iedereen die een cijfer geeft verklaart dat hij/zij naar alle eerlijkheid een cijfer heeft gegeven. Betaling, bij een all-inclusive arrangement dient u vooraf te betalen. Uitchecken, op het moment dat de eindtijd op uw bon verstreken is kunt u zich met uw gezelschap weer afmelden bij de receptie of uw tijdsduur verlengen.

Arrangementen - Wereld Restaurant Atlantis
OV-chipkaart - Instap- en basistarief
Groupon kortingscode en korting 2018 tot
Senioren reizen goedkoper met trein en bus: binnen
AO kortingscode korting in januari 2019

Velux dakraam prijzen
Circus renz korting arnhem 2019

Vier het bij, atlantis. En daar mag u zoveel van eten als u wilt. Alle frisdranken, musical lion king korting bier, wijn, koffie, thee en luxe desserts zijn in de arrangement inbegrepen. Wij leggen u graag ons concept uit. Kies daarbij een drankje van het drankbuffet of bij de bar.

Een restaurant waar de keuze letterlijk onbeperkt is en waar iedereen elke keer weer iets anders eet. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar wie Wok-restaurant. Atlantis in, arnhem bezoekt, kan er maar beter op voorbereid zijn. Prijzen, wOK, atlantis arnhem. Wok Restaurant, atlantis is de beste in zijn soort in de regio.