ebookers korting

dit eens kunnen proberen, wellicht dat er nog een persoonlijke deal voor je uit te slepen. De baliemedewerker zal u ook vaak willen overtuigen korting ov tot het aankopen van extra verzekeringen.

Korting fonq
Kortingscode beats by dre solo 3 wireless
Kortingscode continium

Bij ophalen en inleveren in aangrenzende staten met veel huurautoverkeer tussen de staten ook niet of minimaal. Verzekeringen, welke heb je nodig, in Nederland heb je voor je auto een (verplichte) WA verzekering en waarschijnlijk een beperkte of volledige casco verzekering. Informeer u via de voorwaarden van de verhuurder over de actuele situatie. Je kunt echter al een auto huren vanaf 21 jaar, maar dan betaal je een leeftijdstoeslag, de zgn Underage Fee. Als u een auto rechtstreeks boekt bij de US-website van de verhuurder, zet dan de landkeuze op Nederland om CDW/LIS toegevoegd te krijgen.

Additionele verzekeringen kunnen tot in de honderden dollars extra gaan kosten bovenop de vooraf betaalde autohuur. In New York en Michigan is de minimumleeftijd zelfs 18 jaar, maar de leeftijdstoeslag op die leeftijd is fors.