woonbeurs kaartjes met korting

retro en vintage design zijn ook nog erg populair en ontbreken daarom niet in deze Design-hal op de woonbeurs. Omschrijving, aantal, online ticket 1 entreekaart Beurs Eigen Huis met online korting normale prijs 17,50 - 3,50 korting 14, kinderticket, kinderen tot 16 jaar gratis. Vt wonen design beurs (voorheen woonbeurs Amsterdam). Lezingen in het woontheater op de woonbeurs kun je direct thuis aan de slag! Kom van 15 t/m 17 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Hoge kortingen op kortingkaartjes VT Wonen en Design Beurs Met korting naar de VT Wonen Beurs Gezien op SBS: met korting naar de beurs. Je betaalt voor een dagretour vanaf ieder station in Nederland naar station Amsterdam RAI toegang tot de VT Wonen Beurs, slechts 29,00! Grote woonbladen zijn uiteraard ook van de partij. Kunt u mij een nieuwe doen toekomen.

Voeg toe aan project, maar er kan ook maar een regel staan. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Vriendelijke groet, Mieke Corbeek.

Daarnaast kun je zelfs met een architect jouw ideen bespreken voor als je gaat verbouwen of je interieur in een nieuw jasje wilt steken. Dan ben je bij de woonbeurs zeker aan het juist adres. Korting, maak het jezelf makkelijk, kom met de trein naar de grootste woonbeurs van Nederland in RAI Amsterdam! Voorzie je huis van een prachtig nieuw kleed, een lekkere bank of een hippe kast. De exposanten op de beurs versterken hun woorden met toffe voorbeelden waar iedereen wel inspiratie van krijgt. Woonbeurs openingstijden (2015 en 2016 de grootste woonbeurs van Nederland is in 2015 geopend van dinsdag 29 september t/m zondag 4 oktober. Helaas heb ik de kortingscode bon weggegooid. Tastea kortingscode 2018, keukenhof kortingen, van den assem 5 euro korting. Pak deze codebnuy, bij een bestelling van 100 ontvang je 5 korting (5). Mis het niet en kom naar de RAI Amsterdam voor de beste woonideen. Deze voordelige kaartjes zijn te bestellen via deze link: /spoordeelwinkel, vT Wonen Design Beurs, heb jij altijd al eens willen binnenkijken bij VTwonen, Eigen Huis Interieur, Ariadne at Home of wonen Landelijke stijl?

Kies je voor betegeling of laminaat? Geldig t/m november 2018 15 korting op hotels en reizen deals met deze Groupon kortingscode. Kom dan naar de VT Wonen Design Beurs. Tijdens de beurs is er een gratis kinderopvang aanwezig voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.