oral b cross action aanbieding kruidvat

ben erg tevreden. Na een maand is er weinig slijtage zichtbaar en ze zijn gemakkelijk schoon te houden. Doen mensen, ik heb het geprobeerd en je komt net van de tandarts pecies zo gladde tanden. Gewoon kort: zeer zeer zeer tevreden. Daarnaast zitten er verschillende ringetjes bij, zodat het makkelijk is om de borstels uit elkaar te halen en je weet van wie welke borstel.

Productspecificaties In de verpakking vind je de Oral -B Cross Action Pro 750 Elektrische.
De Oral -B CrossAction Opzetborstels hebben een perfecte hoek om diep tussen je tanden te reinigen.
Als een van Oral -B 's hoogwaardige vervangende borstelkoppen hebben de CrossAction borstelhaartjes die in precieze hoeken zijn geplaatst om tot 100 meer.
Als een van Oral -B 's hoogwaardige vervangende borstelkoppen hebben de CrossAction borstelhaartjes die in precieze hoeken zijn geplaatst om tot 100.

De, oral-B Cross Action Pro 750 Elektrische Tandenborstel geeft.000 pulsaties.800 rotaties per minuut. Datum plaatsing:, rated 5 van de 5 door LisaT uit Fijne borsteltjes De borsteltjes zijn fijn in gebruik. Zelfs de orthodontist van mijn jongste zoon zegt dat hij de laatste tijd altijd zo goed zijn tanden poetst. De borstels geven een schoon korting spoorwegmuseum postcodeloterij en fris gevoel. Ik ben zeer tevreden over de borstel en vind hem zeker een aanrader.