dagkaart fiets kortingscode

en kan het voorkomen dat niet alle fietsen mee kunnen. U kunt uw fiets buiten de spits ook meenemen op het binnenlandse deel van het traject van de IC Berlijn en IC Brussel. Dit kan met de NS dagkaart fiets. . In de spits is het namelijk niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de trein. Wegens grote drukte is in de maanden juli en augustus voor IC Berlijn een internationaal fietsticket plus reservering verplicht als u uw fiets wilt meenemen. De fiets mag niet groter zijn dan 150 cm kortingscode ici paris xl online lang en 75 cm breed. Het is mogelijk om uw fiets mee te nemen in de trein middels. U kunt uw fiets stallen in de daarvoor bestemde fietsgedeelte van de trein.

Het is mogelijk om uw fiets mee te nemen in de trein middels de NS dagkaart fiets.Deze dagkaart is op stations verkrijgbaar voor slechts 6, waarna u de fiets gewoon kunt meenemen in de trein. Een kortingscode is bij de vervoerder erg schaars, maar je kunt wel regelmatig op andere manieren van korting profiteren. Zo kun je bijvoorbeeld voordelig een dagje uit met NS, maar ook wordt er regelmatig gedacht aan studenten, kinderen en 60-plussers. Dagkaart fiets mag u uw fiets doordeweeks meenemen tussen.00-16.00 uur en.30 uur.

Pronto wonen kortingscode
Eve kortingscode
Kortingscode 1319 hm werkt niet

U kunt uw fiets buiten de spits ook meenemen in binnenlandse NS-treinen en de Intercity direct. U mag de fiets niet meenemen tijdens de spits. Ga naar je winkelwagen. In alle gevallen geldt dat er voldoende ruimte in de trein moet zijn. Haal altijd uw bagage (fietstassen etc.) van uw fiets af, zodat er ruimte overblijft voor het plaatsen van andere fietsen! Ga vervolgens verder met bestellen om je reisproduct met korting online te betalen. Reisinformatie, met een Fietskaart Dal mag u uw fiets doordeweeks meenemen tussen.00 -16.00 uur en tussen.30 -.30 uur. Een vouwfiets mag gratis mee in de trein als u deze inklapt, ook tijdens de spitsuren. U dien tevens rekening te houden met de tijden dat u een fiets meeneemt in de trein. Deze regel geldt ook wanneer u voor de spits bent ingecheckt, maar wél tijdens de spits reist.

Adviesdrogisterij nl kortingscode, Hema kortingscode instax mini 8, Kortingscode hotdevil, Kortingscode fifa 18 ps4 legend players,