korting meereizen ov jaarkaart

bestaat. Wanneer u gebruik wilt maken van 40 korting dienen de andere reizigers een meereisproduct op de Ov-chipkaart te laden. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Natuurlijk is dit gewoon mogelijk met de Ov-chipkaart, maar dan dienen wel de onderstaande stappen worden gevolgd. Strikt kortingscode de woonwinkelier genomen is men in overtreding als men dan zonder iemand met een abonnement verblijft op delen van het station waar een geldig vervoerbewijs verplicht.

Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u plutosport kortingscode 7 50 samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Hoe kan ik iemand mee laten reizen op mijn studenten OV? Zoals gezegd gaat het voor degene die meereist om de daluren. Onafhankelijkheid van korting voor de een en Samenreiskorting voor de ander bewerken, de Samenreiskorting is onafhankelijk van de vraag of de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting zelf met korting reist of vrij reist. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. Indien dit saldo niet op de kaart staat, dient de kaart eerst geladen te worden. Ga dan naar. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. De medereizigers moeten wel in dezelfde klasse zitten als de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting. Zaterdag, zondag en feestdagen: Heel de dag geldig. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen.

Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht.

Mac kortingscodes
Winter efteling korting kruidvat