kortingen opel autosalon

neemt vaak ook meer tijd om tekst en uitleg te geven bij de verschillende modellen, versies en promoties en biedt u de gelegenheid om zelf en op uw eigen tempo achter het stuur te kruipen van een testwagen. "Maar het is wel de bedoeling dat je hier vertrekt met een duidelijk idee van wat de prijs zal worden zegt Eric Doms (Peugeot).

kortingen opel autosalon

Autosalon tickets weg, lees hieronder snel wat je ervoor moet doen. Dit populaire model heeft een cataloguswaarde van.080 euro maar wordt nu verkocht voor.690 euro. Er komt tenslotte ook een handtekeningsessie met de beste wielrenner aller tijden: Eddy Merckx. Vroeger werden mensen soms zenuwachtig omdat ze zich onder druk gezet voelden om meteen te beslissen. Autosalon is dat je er alle merken naast elkaar vindt, waardoor je snel verschillende modellen kan vergelijken, of zelfs dealers tegen elkaar uit kan spelen voor de beste deal. Diverse automerken bieden tijdens het autosalon forse kortingen aan die kunnen wedijveren met de afgeschafte overheidspremies.

Geef je ogen reizen met ov korting voor 9 uur de kost en geniet van exclusieve wagens in Paleis. Dé kans dus om ze eens van dichtbij te bewonderen. 'Je moet met een lage nettoprijs kunnen uitpakken om de kandidaat-kopers naar de salonstand of de showroom te lokken zegt Jo Declercq van Ford. De Ford Ka en de nieuwe Renault Twingo zijn eveneens tot.999 euro afgeprijsd. "Mensen verwachten dat ze nu de ideale voorwaarden krijgen zegt Christophe Vloeberghs van Mercedes. Of het dan de moeite loont om naar de Heizel af te reizen? "Megashowroom dat geeft je als klant de mogelijkheid om eerst een testrit te doen (niet altijd mogelijk op het salon te onderhandelen over de inruilwaarde van je oude wagen of over de autofinanciering. Voordelige e-tickets zijn beschikbaar via de e-shop van het, autosalon.