bij welke winkels korting met cjp pas

lastig om voor de zoveelste keer een origineel cadeautje te vinden. Yes, het is zover: je hebt een nieuwe Cultuurkaart gehad op school! Dat doet Maxime Garcia Diaz dan ook: zaterdag staat ze in de finale van het NK Poetry Slam. Vergeet de gratis CJP-app niet te downloaden. Op datum, altijd korting (geen datum februari. Alleen in dit geval is er geen pincode nodig.

Joolz day3 korting, Valet parking schiphol kortingscode, Huttenheugte zwembad korting, Michael kors tassen met korting,

Ga dan naar de site /kortingen. Ook handig: onze nieuwsbrief in je mailbox! Op de pas wordt een bedrag gezet, waarmee je bij aangesloten bedrijven kunt betalen. American Book Store, apple, carré, centralbikes, extrema outdoor. Kortingskaart NS voor afgestudeerden, na je afstuderen is het wel even wennen, normaal pak je elke vorm van openbaar vervoer en kost het helemaal niets, maar. De Musical en Soldaat van Oranje - De Musical., winkels als Aktiesport (sneakers!) en Hunkemöller, maar ook speciale cashback-kortingen., musea, zoals nemo, Rijksmuseum en Beeld en Geluid Experience., concerten, bijvoorbeeld in Paradiso, TivoliVredenburg en Patronaat. Check hier alle kortingen en doe gelijk mee aan onze exclusieve winacties. Dit komt omdat de pas ook internationaal geldig. Het krijgt al snel het label 'Guilty Pleasure' opgeplakt. Tijd en ruimte krijgen een nieuwe betekenis en jouw zintuigen worden dusdanig geprikkeld dat je verward raakt. Let op : de CJP cultuurkaart is pas geactiveerd wanneer 66 van de klas zijn/haar pas heeft geactiveerd.bij welke winkels korting met cjp pas

Zoek waar je, cJP - pas geldig is op in de lijst. Filter op datum, stad of naam check de korting van jouw bios, theater, musical, museum, winkel of festival. Waar is volledig fair-trade en geeft CJP- korting in al hun vestigingen van Nederland. De waar- winkel staat namelijk tjokvol mooie, originele en duurzame producten die leuk zijn om te geven. Deze pas geeft je korting in hé eac.

Op is op kortingscode, 1001extensions kortingscode, Spotify met korting, Megekko korting tweakers,