margriet winterfair 2019 kaarten met korting

verrassende kramen. De hallen zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met de trein ben je er omoda korting november 2019 zo: de Brabanthallen liggen op loopafstand van s-Hertogenbosch Centraal Station. Vul de unieke code van jouw 2e kassabon in zodat de korting.w.v. Entree Margriet Winter Fair.p. De feestdagen beginnen op Margriet Winter Fair! Alleen dan is het e-ticket goed scanbaar. Je betaalt dan 12,95.p.v.

Ticket, actieprijs per persoon, reguliere prijs per persoon, kinderen t/m 3 jaar. 19,95 automatisch verrekend zal worden. Tijdens dit winterfeest kun je weer volop genieten van spetterende modeshows, creatieve workshops en lekkere hapjes en drankjes. Je tickets zijn alleen op die dag geldig.

Annuleren: na aankoop is annuleren niet mogelijk via ActievandeDag of Margriet Winter Fair. Bossche kortingscode primark bollen maken Bekijk meer informatie over de artiesten en workshops op de website van Margriet Winter Fair. Zo kun je een gezellige dag gaan genieten met je vriendin, moeder, zus of collega en samen het feestdagengevoel beleven! Er zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur. Per unieke code heb je, bij aankoop van 1 betaalde toegangskaart (t.w.v. Niet geldig in combinatie met andere acties. Al deze artiesten doen wat ze het beste kunnen: het publiek entertainen met veel energie, plezier en muzikaal talent! Heb je meerdere flyers met unieke code ontvangen én wil je meer dan 2 kaarten bestellen, dan dien je deze kaarten in aparte orders te bestellen. Zoals elk jaar zijn er weer heel veel leuke workshops op de Fair: Unieke boekentas Zet jezelf op 1 Fiets van de toekomst Vintagelabel van klei Hoelahoepen Tangles Voor creatieve vrouwen Om beter te slapen Proef jij wat ik proef? Parkeren: je kunt hier online je parkeerkaarten aankopen voor 8,50 inclusief transactiekosten.

Freesjes.nl kortingsbonnen, Wildlands korting ing,