le connaisseur korting

van maken. Als je even helemaal klaar bent met de vragende tantes en oma's om je heen, bijvoorbeeld. Eet je liever met zijn tween? Filmdiner en kom genieten van een heerlijk luxe 3-gangen keuzemenu. En inktboer.nl kortingscode kom je dineren, dan heb je keus uit een fijn samengestelde menukaart. Alle afspraken die we met u maken, bevestigen we schriftelijk.

Vandaag, Proostwetering 80L, Utrecht Vandaag, Europaboulevard 1, Amsterdam. Je kiest hier voor twee en een half of drie uur dineren. Vegan, seating 180 seats, maximum of 100 guests per group. Daarnaast verzorgt het restaurant een naar eigen zeggen spetterende afsluiting. Te bestellen van zondag tot en met donderdag de gehele avond, niet.c.m overige aanbiedingen. Wij serveren onze gerechten altijd met Steakhouse frites.le connaisseur korting

Menu Grandeur voor 15,90 en Menu Carte Blanche voor 19,90.
Op vrijdag en zaterdag tot.00 uur en de rest.
Aan de sfeervolle Oudegracht vind je Grand Restaurant Le Connaisseur.
Je bent van harte welkom om hier te komen genieten van een heerlijk 3-gangendiner.

Schattige babykleertjes korting, Dmlights korting,

Je voucher is te gebruiken van 26 juli t/m Tags: le connaisseur, 3-gangendiner, keuzemenu. En de keuze, die is reuze. Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer dan ook even bij de bioscoop. Geldig bij Le Connaisseur Utrecht in samenwerking linda kortingscode bijenkorf met Pathé Rembrandt en bij Le Connaisseur Den Haag in samenwerking met Pathé Spuimarkt, Pathé Buitenhof en Pathé Scheveningen. Sluit je gratis aan en ontdek Grand Restaurant Le Connaisseur Utrecht voor een onverslaanbare prijs.