private lease opel karl albert heijn

ons op via telefoonnummer. Ben je op zoek naar en compacte stadsauto? Daarnaast beschikt hij over alle moderne snufjes en heeft tevens vijf zitplaatsen. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Selecteer de gewenste kilometrage en looptijd en zie direct de (meer)prijs!

Volg ons op: Opel doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Opel staat er om bekend de nieuwste technologien en innovaties voor iedereen toegankelijk te maken. Uw Opel dealer geeft u graag de meest recente informatie over de productspecificaties in uw land. Meer informatie, information about cookies. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Verder zijn dus inbegrepen: Wegenbelasting; Reparatie, onderhoud en bandenwissel bij slijtage; Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie; WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk Pechhulp in binnen- en buitenland; Vervangend vervoer na 24 uur in Nederland; Afschrijving en rente; Btw; Persoonlijk dashboard en App. De auto en het contract zijn eenvoudig samen te stellen. Transmissie, handgeschakeld, brandstof, benzine, motorinhoud 999 cc, vermogen.

Private lease fiat 500x
Kortingen opel autosalon
Albert heijn actie kortingsbonnen

Daarnaast plaatsen derde partijen ook cookies om uw internetgedrag te volgen en u gepersonaliseerde advertenties te tonen binnen en/of buiten onze website of om externe functionaliteiten in onze website te kunnen gebruiken. Uitgebreide specificaties, opel karl 5 deurs.0 Start/Stop 120 jaar Edition, technische specificaties. 2019 PriveleaseCenter Ontwikkeld door dNovo ICT). Wij helpen u graag. Gewicht 839 kg *Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto. Contract en auto-opties Opel Karl private lease.