meereizen met studenten ov weekend

Kijk dan. Daarmee voorkom je dat je kaart wordt geblokkeerd. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Reist uw medereiziger alleen verder?

Deze feestdagen vind je aan de rechterkant van de website. Studenten OV-chipkaart vakantie, kan je in de vakantie gratis reizen met je studenten OV-chipkaart? Het voordeel van een Studenten OV-Chipkaart is dat je op bepaalde momenten gratis kunt reizen met het.

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatiemeereizen met studenten ov weekend

Sikkens verf met korting
Kan iemand met korting meereizen studenten ov
Ns studenten korting na afstuderen
Online treinkaartje kopen met 40 korting

De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Met korting meereizen kan door de week alleen tijdens de daluren. 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Dit kan problematisch zijn als je studie tot eind juli doorgaat. In de zomervakantie is je weekend OV geldig, maar alleen in de weekenden, zoals normaal ook het geval. Feestdagen, nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. Met het weekendabonnement reis je gratis in het weekend en met korting door de week. Gratis, korting vanaf.00 uur, donderdag, gratis, korting vanaf.00 uur, vrijdag, gratis, korting van.00 tot.00 uur, daarna gratis. Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Reis je in je vrij-reizenperiode?

Boodschappen doen met kortingsbonnen, Kaartje met korting ns,