fluweelengrot korting

Bezoekadres, kerstmarkt Fluweelengrot, daalhemerweg 27 6301 BJ Valkenburg, nederland. Vrijdag en zaterdag.00.00 uur. De kassa sluit 45 minuten voor sluitingstijd van de kerstmarkt. Door de vluchtgangen eindigt de rondleiding. Een andere leuke activiteit. Bij het bezoek aan meerdere grotten kunt u korting krijgen. Entree, entreeprijzen 2019 zijn nog niet bekend. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn in de Fluweelengrot te bezoeken. Houd rekening met een entreeprijs van 7 euro per grot.

Route de Amuse, een wandeling door Valkenburg met heerlijke Amuses in leuke restaurants. Fluweelengrot en de, mergelrijkgrot zij leuke kerstmarkten! De gehele route is rolstoeltoegankelijk. De kerstmarkt in Valkenburg is dit jaar geopend vanaf vrijdag 16 november 2018! Niet voor niks dat de kerstmarkt van Valkenburg duizenden fans heeft. Naast de mooie decoratie voert een rondgang door de Kerstmarkt Fluweelengrot u langs de indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen, een unieke 18de eeuwse kapel, stands met kerst- en cadeauartikelen, oude ambachten en een gezellige horecagelegenheid.

Fluweelengrot korting
fluweelengrot korting

Kortingsbon touwen, Kortingscode schiphol taxi,

We willen iedereen die binnen is de kans kortingscode lataza geven om op eigen tempo de hele kerstmarkt te zien. Parkeren is soms latig tijdens de kerstmarkt van Valkenburg. Ben jij ook fan van de Kerstmarkt in Valkenburg? Reserveringskosten: 15,00 * Maximaal 35 personen per gids. De tarieven van de kerstmarkt zijn afhankelijk van de locatie waar u naar toe gaat.

Fluweelengrot Korting 2019
Fluweelengrot Welkom in de Valkenburgse Grotten
Kerstmarkt Fluweelengrot - Kom naar Kerststad Valkenburg!
Tickets voor Kerststad Valkenburg bestelt u hier online!
Kasteelrune & Fluweelengrot in Valkenburg (Zuid-Limburg)

Kortingscode voor hotels.com, Kortingscode fotoalbum hema, Korting bij nieuwsbrief wehkamp,