kortingsbon thermen holiday schiedam

Holiday ook de benodigde zwembaden om een relaxte duik te nemen na een zweetsessie. Mooi binnenzwembad, met fijne bubbelbank. Waar je wel lang in kunt zitten is een infrarood sauna. De ene puntsauna heeft een temperatuur van 75C en een geur van berken. Er zijn verwarmde zwembaden voor degene die niet blij worden van de kou, maar voor de echte doorzetters hebben ze ook echte ijsbaden. Of je nu een middagje wilt genieten van de sauna faciliteiten of de hele dag wilt ontspannen, bij Thermen Holiday kan het. Met korting naar, thermen, holiday in, schiedam, check dit artikel regelmatig voor een overzicht van acties en aanbiedingen bij. Dit is een sauna die als het ware zit ingegraven in een heuvel. Of kan jij niet zo lang stilzitten en heb je afleiding nodig en wil je een film kijken in de bioscoopsauna?

Met veel verschillende sauna s,.a. Muziek sauna, filmsauna, kleurensauna. In de zomer kun je heerlijk buiten zitten en liggen. Een dagje wellness bij.

Kortingsbon thermen holiday schiedam
kortingsbon thermen holiday schiedam

Dit zijn toch wel de drie cabines die het meest gebruikt worden. De reguliere avondentreeprijs varieert van 18,50 tot 20,- per persoon. 1,-, bekijk en boek, geniet samen van de sauna bij. Thermen Holiday contact Heb je vragen over een reservering? Dagentree vanaf.00 uur, seizoensmassage 25 min. In de horeca is korting a touch of gold jewelry de bediening effici«nt en vriendelijk, en het eten smaakt voortreffelijk en is niet belachelijk duur. De Siberische sauna heeft een prachtig robuuste uitstraling van binnen. Er zijn veel saunas en wellness centra in ons land, maar geen is zo bijzonder als Thermen Holiday. 1,-, bekijk en boek, dagentree bij. Maak van jouw dagje wellness een unieke beleving en reserveer een van onze unieke, luxueuze wellnessrituelen.