korting ov kaart ns

Werkt misschien niet overal, maar met de code 01718 kun je 2e pizza gratis krijgen bij Dominos. Normale prijs 29 JBL GO De JBL Go is een zeer compacte en stijlvolle Bluetooth-speaker die je altijd met je meeneemt. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Belgi. Jongerenkorting naar Belgi, jongeren tot 26 jaar reizen met korting per trein naar Belgi en in combinatie met een studenten OV ontvangen studenten extra korting.

In Mijn OV -chip kun je ook een heleboel zelf regelen, zoals het blokkeren en vervangen van je kaart of het wijzigen van.
Bij NS kan je tot 40 korting krijgen als je samen reist met iemand die het juiste abonnement heeft.
Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van.
Mocht je niet zo veel met de trein reizen dan kan je op de website ook stap voor stap lezen hoe je een OV -kaart bemachtigt, deze oplaad.

Dus reis ik privé met een particuliere kaart. Bekijk aanbiedingen, treintickets naar Antwerpen. Treintickets naar Parijs 35, boek in januari 2019 en reis maart, april en mei 2019 voor 35 met de trein naar Parijs. Wacht niet langer en boek direct, want de tarieven kunnen tot wel 4 maal de huidige prijs stijgen. Boek online, zodat u korting rederij doeksen geen reserveringskosten betaald; Vroeg boeken voordelig reizen; Reizen in de avonduren is vaak voordeliger; Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen; Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m. Neem 3 maanden Premium voor 0,99. Studentenkorting naar Belgi, bovenop de tarieven voor jongerenvoordeel ontvangen studenten met hun studentenreisproduct korting op het binnenlandse gedeelte van de reis. De anonieme OV-chipkaart kunt u door meerdere mensen laten gebruiken.