korting fietsverhuur ameland

fiets huren. Vanaf: 4,80 Verder lezen BatavusSnake 16 Inch Met terugtraprem en handremmen, eventueel met zijwielen. Vanaf: 17,50, verder lezen, ouder- kindertandemKind 5-8 jaar, ouder- kindertandem waarbij de ouder stuurt. U hoeft slechts 50 meter te lopen en u kunt zo van de boot meteen op de fiets! Huurfietsen voor kinderen en volwassenen, sims 4 kopen origin en voor groepsverhuur. Ameland bij Nobel geniet u van vele voordelen: Brede keuze aan kwaliteit huurfietsen, van elektrisch tot met of zonder versnellingen. Informeer via de mail: [email protected] fietsverhuur.nu of bel. Ameland is de perfecte manier om het mooie Waddeneiland te leren kennen en van de prachtige natuur te genieten. Ameland bij Nobel, fietsverhuur en haal het maximale uit uw verblijf op het Friese Waddeneiland.

Gratis uw bagage opslaan in ons bagage depot.
Online uw fietsen reserveren met 10 korting zodat u verzekerd bent van de juiste fiets(en).
Huurfietsen gratis bezorgen over het gehele.
Een groot pluspunt van.
Fietsverhuur, nobel is, dat wij de enige fietsverhuurder.

De uithof ski korting
Dominos leeuwarden korting
Plopsa abonnement korting toverland
Museumkaart korting bestellen

Wij bezorgen uw fiets of fietsen gratis op uw vakantieadres en halen deze aan het einde van uw verblijf ook weer. En voor groepen hebben wij speciale groepstarieven! Vanaf: 4,80 Verder lezen BatavusSnake 20 Inch Met treugtraprem en handremmen geschikt voor jongens van 7-8 jaar. Geschikt voor meisjes van 7-8 jaar Vanaf: 4,80 Verder lezen Meisjesfiets22 Inch Met terugtraprem en handremmen geschikt voor meisjes van 8-9 jaar Vanaf: 4,80 Verder lezen Meisjesfiets24 Inch Met 3 versnellingen, terugtraprem en handremmen. Vanaf: 30,00, verder lezen, tandemElektrisch, een ideale tandem met extra ondersteuning. Goede en snelle service, met gratis bagagevervoer. Vanaf: 6,00 Verder lezen BatavusSnake 12,5 Inch Met terugtraprem en zijwielen. Vooraf gereserveerde fietsen direct aan de boot. Vanaf: 6,00 Verder lezen BatavusSnake 24 Inch Met 3 versnellingen, terugtraprem en handremmen. U hoeft bij aankomst op Ameland slechts 50 meter te lopen en vervolgt uw weg op de fiets.

Bezorgservice op uw vakantieadres op, ameland. Vanaf: 32,50 Verder lezen DriewielerElektrisch Deze fiets is bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking. Met een fiets huren. Deze fiets kan gebruikt worden door zowel dames als heren. Verder lezen, tandemMet versnelling, om met twee personen het eiland. Vanaf: 32,50 Verder lezen DuofietsElektrisch Deze fiets is bedoeld voor mensen met een lichamelijke bepreking Vanaf: 40,00 Verder lezen KinderzitjeVoor Dit kinderzitje om voorop de fiets te plaatsen is voor kleinere kinderen Vanaf: 0,50 Verder lezen KinderzitjeAchter Dit kinderzitje voor achterop de fiets is voor.