ns spitsuren korting

kon een reiziger met een kortingskaart in de daluren op een tussenstation opnieuw inchecken. Daardoor zouden reizigers die buiten de spits van hun korting gebruik willen maken, lang moeten wachten op een overstapstation.

NS Klantenservice is dag en nacht bereikbaar. Dat betekent dat ze opnieuw moeten inchecken buiten de spits, waardoor ze het tweede deel van de reis het volle tarief betalen. Voor maar 2 per maand!

Geen iDeal Heeft u geen iDeal? . Abonnementen, voordelen van dit abonnement 20 korting in de spits 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, direct bestellen.

Op twaalf treinstations moeten mensen die willen overstappen, door poortjes om op een ander perron te komen. Zij waren onterecht veel geld kwijt, aldus een NS-woordvoerder tegenover. NS-reizigers die rond het eind van de spitsuren reizen, moeten voor hun hele reis de volle mep betalen. Een jaarabonnement is voordeliger. Bij een jaarabonnement worden de overige abonnementskosten elke maand automatisch afgeschreven. . Nog meer voordelen, je checkt zorgeloos in en uit. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. Gemakkelijk reizen terugzoeken in uw reishistorie en snel geld terug korting tickets west side story vragen bij vertraging of een vergeten check-uit. Daarmee reis je met 40 korting in het weekend.