kortingscode tuinidee

een kwartier voor de opening tot en met een kwartier na sluiting van TuinIdee. In de week na de beurs trekken wij 1 kaartje, de geluksvogel die uit de hoge hoed te voorschijn komt wint een Citadine drinkwaterfontein! Het adres van deze grote beurshal is Diezekade 2 te s-Hertogenbosch. Een seizoensabonnement kost slechts. Meer informatie Vakbeurs Pubquiz Win een jaar lang gratis kaarten voor evenementen bij.

Met de Citadine drinkwaterfontein van Dommartin creert u dat fantastische Franse gevoel in uw eigen tuin of terras en heeft u een product waar u heel erg lang plezier aan zult beleven. Groepen vanaf 50 personen nemen contact op via email protected, zie ook onze schoolreisjes, bedrijfsuitjes en groepsarrangementen.

Kortingscode motorcorner.nl, Sunweb kortingscode wintersport 2019, Kortingscode shoeby,

Door de zeer hoge kwaliteit van het gietwerk is de bewerking op de fontein zeer gedetailleerd. Er is zelfs een heuse KidsTuin ingericht! Voorbeeldtuinen helpen u ideen vormen over de inrichting van uw ideale tuin. Een overzicht van voordelige hotels in Den Bosch: Overnachting Den Bosch? Het grootste tuinevenement van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen. Op deze manier is jouw tuin een centrum voor ontspanning én tegelijkertijd een speelweide voor de kleintjes. Lekker genieten rodizio den haag aanbieding met familie, eindeloos spelen met de kinderen, relaxen in je loungebank. Tuinexpert Jurgen Smit geeft diverse demonstraties op de beurs. Tijdens de beurs hebben wij een actie op de beursvloer en op Facebook.