center parcs erperheide zwembad tarieven

u tegoedbonnen voor de gekochte tickets voor een later te bepalen dag). Premium cottage, standaard Wi-Fi. Je kunt er ook iets mee beleven!

Center parcs erperheide zwembad tarieven
center parcs erperheide zwembad tarieven

Centerparcs korting belgie
Dagje centerparcs met korting

Tot 36 vroegboekkorting ActiviteitenCadeau (t.w.v. Bij kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma moet er minimaal 1 begeleider binnen handbereik van de kinderen aanwezig te zijn in het zwembad en is een zwemvestje verplicht. Verrekijker bij de hand? Gebruik ze voor een duurzame vakantie bij Center Parcs Met je ecocheques hoef je niet per se spullen te kopen. Vanaf 13 jaar 3,00 3 t/m 12 jaar 6,50 0 t/m 2 jaar gratis, ontvang onze aanbiedingen en laatste nieuwtjes. Buiten staat je pony klaar voor de Pony Vakantie, binnen wacht ren vermaak in het speelparadijs: Erperheide is een waar speelpark, met het avonturenbos als natuurdomein. Duurzaamheid ligt aan de basis van alles wat wij doen bij Center Parcs, groen zit namelijk in ons DNA. Met Wannabe kan het! Boek vandaag nog, accommodaties, gezellig met z'n tweetjes, of zelfs tot 8 personen in een accommodatie in de bossen. Naar hartenlust spelen en ravotten met de kids, midden in de bossen. Zaterdag, zondag en in vakantieperiodes/feestdagen, volwassenen:,95. Uw toegangskaartje geeft énmalig toegang tot het zwembad.

Een dagje zwemmen bij Center Parcs Erperheide is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Snelle stromingen, bochten, hobbels. In de Aqua Mundo van Erperheide kun je onvergetelijke momenten beleven.