korting cewe 2019

trechter. In deze baan van 56 meter kan de glijsnelheid oplopen tot maar liefst 70 kilometer per uur! Natuurlijk zijn kinderen dol op glijbanen en zwemmen, maar stiekem schuilt er in de oudere bezoekers ook wel een kindje. 5 glijbanen die je uitgeprobeerd moet hebben! Voor de kleinste zwemmertjes zijn er gelukkig rustigere glijbanen, zoals de Kinderglijbaan en de Family Slide. Eigenlijk is dit meer een soort stroomversnelling, waarin je in een rubberen band een tochtje maakt. Je glijdt vervolgens door een donkere buis van 148 meter lang.

korting cewe 2019

Dagje weg efteling korting, Mcdonalds korting december, Woonbeurs rai 2019 korting,

Cycloon, de Cycloon is een glijbaan waar iedere snelheidsduivel in wil. In de Python bereik je het spannende hoogtepunt. Terwijl je wat bolero drink kortingscode nerveus om je heen kijkt, klapt ineens de grond onder je weg en schiet je met zo'n 40 kilometer per uur omlaag! Je zal dan wel denken 'hè, waar is de rest van de glijbaan?'. Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden. Er zijn hier namelijk maar liefst 13 glijbanen te vinden! De spannende banen, waar je alle kanten op glibbert, zijn allebei 14 meter hoog en beide 80 meter lang. De baan heeft niet voor niets de naam 'cycloon' gekregen: je kan wel tot 70 kilometer hard gaan! Over cookies en hoe u deze kunt uitschakelen. Het zwemparadijs is onderdeel van Attractiepark Duinrell: bij een bezoek kan je zowel het park als het zwembad bezoeken. Stap in een rubber bootje en je glij-avontuur kan beginnen! Tijdens de afdaling krijg je allemaal verschillende lichteffecten te zien!

Met meer dan tien glijbanen heeft het Tikibad genoeg attracties om je een aantal uurtjes zoet te houden. Duizenden waterratten gaan ieder jaar naar het Tikibad. Mis geen enkele pretpark of dierentuin kortingsactie meer. Schrijf je nu in!