kaartje huishoudbeurs 2019 korting

2019; Amsterdam RAI; 16 24 februari 2019; Kosten: tijdelijk 15,95. Korting op toegangskaarten, wanneer je er vroeg bij bent profiteer je van de beste prijs. Na bestelling ontvang je direct een unieke voucher die je kan verzilveren op de website van. Het avondticket is alleen geldig van 17:00 tot 22:00. Met je ticket heb je tevens toegang tot de Huishoudbeurs en het Pasar Colours Festival. Daarnaast presenteren talloze merken bij hun stands de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, verzorging, mode en eten. Kinderen 5 t/m 16 jaar 5,50 * Op donderdag en vrijdag is het ticket (dagkaart) geldig van 11:00 tot 22:00. Meer weten, lees dan snel verder. De huishoudbeurs staat inmiddels al sinds halverwege vorige eeuw en is bekend onder jong en oud. De voorverkoop is inmiddels gestart en levert 3,50 korting.

Kopen op de eigen site van de Huishoudbeurs. Print deze uit of neem deze mee in de NS Reisplanner Xtra app. Voordelige treinkaartjes kun.m. Parkeren bij de Huishoudbeurs, wil je ondanks dat er geadviseerd wordt om met openbaar vervoer te komen toch liever met de auto de Huishoudbeurs bezoeken? Wat kun je verwachten tijdens de Huishoudbeurs. Per bestelling wordt 1 servicekosten doorberekend. Acht dagen lang staat de Amsterdam RAI in het teken van de nieuwste producten, interieur en lifestyle.

De leukste artiesten, beste merken en heel veel inspiratie. Wil je een leuk (en droog) dagje op stap met vriendinnen, dan is dit je kans. Online voorverkoop 15,95, kortingscode badkamer outlet online (tijdens de beurs) 17,50, aan de kassa 19,50, avondticket (na 17:00 11,50, kinderen 0 t/m 4 jaar, gratis. Je kunt je auto dan kwijt in RAI parkeergarage. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Korting op kaarten Huishoudbeurs, wanneer je de toegangskaarten online in de voorverkoop koopt bespaar je 3,55. Het treinstation van de Amsterdam RAI ligt binnen enkele minuten lopen van de beurs. De kaartjes uit de voorverkoop zijn echter beperkt verkrijgbaar, wees er daarom snel bij! In het weekend mag je er de hele dag mee reizen. Veelgestelde vragen kaartjes Negenmaandenbeurs, sfeerimpressie. En natuurlijk zou de Huishoudbeurs niet de Huishoudbeurs zijn als er geen gratis probeerseltjes en proeverijen zijn. Ticketverkoop, negenmaandenbeurs kaartjes met korting, praktische informatie, prijzen kaartjes Negenmaandenbeurs.kaartje huishoudbeurs 2019 korting

Korting, huishoudbeurs 2019 spotgoedkope treinkaartjes Goedkoop per trein naar. Huishoudbeurs korting op toegangskaartjes. Van 16 - 24 februari 2019 wordt in de RAI Amsterdam weer de jaarlijkse. Korting op, huishoudbeurs tickets Een dagje naar de, huishoudbeurs is het allerleukst als je wat geld overhoudt om te winkelen bij de vele kraampjes. Daarom vind je op deze pagina de beste aanbiedingen voor goedkopere kaartjes.