met korting naar de winterefteling

Cookies verzamelen gegevens over de activiteiten van individuele gebruikers. Op dit moment zijn er voor de Efteling meerdere tickets beschikbaar: Laagseizoen ticket: eenmalig geldig voor én persoon op én dag in onderstaande periodes - 1 februari t/m 30 juni - 2 september t/m 11 oktober.u.v. Nadat de zon onder is, wordt een gedeelte van het gebouw beschenen. Log in met je Facebook account om ze te kunnen kopen. Wil je een verblijf boeken in het Efteling-park of een verblijf in de buurt? Het meest indrukwekkende schouwspel vindt plaats bij Villa Volta. Tickets, verblijven en abonnementen voor de Efteling kun je op de website aankopen. Verzending, je tickets of reserveringen worden per e-mail verstuurd. Klik je op de homepage op de knop "Tickets".

Winter Efteling voor slechts 18,75 euro inclusief parkeren Met korting naar de Efteling, een leuk dagje uit - Anwb Efteling kortingscode: 25 8 korting in februari 2019

Dit is vooral leuk voor de kids, die echt niet begrijpen hoe de geesten hen blijven achtervolgen. Er was genoeg volk, maar we konden overal zo doorlopen, het langst was 5 minuten wachten. Het spannende muziekje en de donkere avond maakt het geheel extra griezelig! De Efteling opende voor het eerst de deuren in 1952 met het originele sprookjesbos. Niet alle attracties waren open en dat werd ook netjes bij de ingang mede gedeeld. Roellee, 16 augustus 2018 korting thermen binnenmaas Groep Fantastische en gezellige dag Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Het was erg mooi weer misschien zelfs iets te warm maar we hebben ons prima vermaakt de attracties waren ook geweldig en de wachtrijen vielen reuze mee. Nou hadden we dat ook wel een beetje verwacht, maar dat mocht de pret niet drukken. Fata Morgana: Een magisch boottochtje door Duizend-en-een-nacht.