korting sauna den bosch devarana

maar pure ontspanning in een geheel andere omgeving. Beauty Resort, in het Beauty Resort van Deverana kun je terecht voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, zonnebanken en massages. Lees reviews (2) 50, korting, dagentree. In de stad 's-Hertogenbosch ligt het veelzijdige. Lees verder Laat het ons weten! De dame achter de balie voor ontvangst keek inderdaad wat chagrijnig uit haar ogen. Je krijgt een heerlijke hotstone-massage van 25 minuten, uitgevoerd door een beauty specialiste. Dan komt er 10,00.p. Daar onderga je een eeuwenoud Ottomaans badritueel met speciale lavamodder, rijk aan heilzame mineralen. Lees meer, danielle, Populaire accommodaties in, den, bosch - 's-Hertogenbosch: Hotel 't Keershuys 9,6, hotel Mövenpick s-Hertogenbosch 8,5, hotel Best Western Plus City Centre.

Ns studenten korting na afstuderen
Boodschappen doen met kortingsbonnen

Devarana, sauna, beauty Resort. Een aantal sauna 's zijn in het bijzonder de moeite waard om te bezoeken, zoals de Filmsauna, de Maa Grot sauna en de Kruidensauna. Lees anwb nl korting reviews (51) 50 Korting Dagentree Normaal 31,50 nu 15,75 Aanbiedingen Wellnessresort Roosendaal.3 Noord-Brabant Roosendaal Wellnessresort Roosendaal is een sauna - en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. Lees verder Wellnessresort Roosendaal. Ontbreekt er nog een sauna die ook een actiepagina heeft in het rijtje? Je kunt gebruik maken van onze Ergoline Zonnebanken of kiezen voor een een fijne paraffine handpakking tijdens de behandeling. Met een heerlijke lunch. Laat u bij ons optimaal verzorgen zodat. 167,50 167,50 Minder Reserveren Alle arrangementen. Vind hier alle acties en sauna korting op een rijtje! Je krijgt een rondleiding door, devarana van onze gastvrouw.



korting sauna den bosch devarana

Zij legt je gelijk uit wat we die dag voor je in petto hebben. Je bent de hele dag welkom, overal in de sauna. Je maakt gratis gebruik van badjas, handdoeken en slippers en je mag zoveel scrubzout, shampoo en showergel gebruiken als je nodig hebt.