pongmaster kortingsbonnen 2019

gebruikt als kortingsbon. Dat is het gevolg van een aanpassing van de Europese btw-richtlijn 2006. Waardebonnen die kunnen worden ingewisseld tegen goederen of diensten zonder bijbetaling vallen onder de per geldende wettelijke regeling voor vouchers. Onze beste kortingscodes 10 bezoekers bekeken deze week de kortingen op deze pagina 15, de nieuwste actie op deze pagina. Door onze site actief te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies en soortgelijke technologien). Het gaat om gevallen waarin de ondernemer bij de levering van goederen aan zijn afnemers gratis waardebonnen verstrekt, die bij hem of bij een andere ondernemer kunnen worden ingewisseld tegen goederen, al dan niet met bijbetaling.

Geplaatst op 15 november 2018, per verandert de wet- en regelgeving voor de heffing van omzetbelasting ten aanzien van vouchers. De nieuwe regeling voor kortingsbonnen is als volgt. Waardebonnen die kunnen worden ingewisseld tegen goederen of diensten met bijbetaling zijn kortingsbonnen. Neem vrijblijvend contact op met Acfis. Over cookies en hoe u deze kunt uitschakelen. Over de bijbetaling bij de inwisseling van de kortingsbonnen moet btw worden berekend vermeerderd met het bedrag dat voor de bonnen is betaald. Er zijn waardebonnen die naar keuze kunnen worden gebruikt als voucher voor bepaalde goederen of diensten of als kortingsbon voor andere goederen of diensten. Reviews De, pongmaster ideaal voor om mee te nemen op vakantie! Per verandert de wet- en regelgeving voor de heffing van omzetbelasting ten aanzien van. Het Drukzo code en promotie overzicht is up-to-date. Ontvang vandaag 15 korting via Metro.

Goedgemerkt kortingscode, krijg 20 korting, februari 2019 Pongmaster - Home Facebook Btw-heffing kortingsbonnen - Acfis Business Centrum 15 korting, drukzo kortingscode - februari 2019 - kortingscodes Thuisin Hendriks Nieuwegein (Voormalig Deco)