ns studenten korting na afstuderen

terugbetaald. Vervoermiddelen bewerken Het abonnement is binnen de Nederlandse landsgrenzen geldig in: In- en uitchecken bewerken Een OV-chipkaart dient aan korting jbl site het beginpunt te worden ingecheckt bij de juiste kaartlezer. Deze leeftijdsgrens is sinds fgeschaft. Voor de nieuwe generatie studenten gold dat de kaart pas werd omgezet in een gift als de student binnen 10 jaar een diploma haalde. Zo werkt het, bestel met een speciale actiecode na het stopzetten van je Studentenreisproduct. Beindig je Studentenreisproduct bij de kaartautomaat.

Ns studenten korting na afstuderen
ns studenten korting na afstuderen

Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Aanbod afgestudeerden Zo werkt het Huidige studenten Ga je studeren?

De pakketdienst Ritzen Koeriers 19 (vernoemd naar de toenmalige minister Jo Ritzen ) maakte gebruik van de OV-studentenkaart om per trein pakketjes rond te brengen. Bronnen, noten en/of referenties /slide/2784705 ml p /blg-827883.pdf Pim Fortuyn, Babyboomers - Autobiografie van een generatie, pagina 249.v. Op de Friese Waddeneilanden is de OV-chipkaart vanwege het toerisme en de hoge kosten voor weinig bussen niet ingevoerd. Vanaf 1994 moest de student kiezen tussen een weekkaart (doordeweeks gratis reizen, in het weekend met korting) of een weekendkaart (in het weekend gratis reizen, doordeweeks met korting na de ochtendspits). Vroeger was het een geplastificeerde papieren kaart.