ns korting na studeren

jaar een interessant aanbod van de Nederlandse Spoorwegen. Dit moet minstens 14 dagen in de toekomst zijn. Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. Pak voor je dit doet wel het rekenmachine erbij want anders kan het flink in de papieren lopen.

Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren.

Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen. Die bedraagt ruim 50 euro. Door een begin- en een eindstation aan te geven, weet je precies waar je over moet stappen en hoe laat de treinen vertrekken. Via de website van NS plan je je reis zorgvuldig. Zo was het een aantal jaar mogelijk om ook gebruik te maken van de mogelijkheid twee keer gratis een OV-fiets te huren. Je hoeft de trein immers niet te besturen en hebt alle tijd voor een goed gesprek! Zo ga je goed voorbereid op pad en heb je onderweg alle tijd om andere dingen te doen.

Dit account is eenvoudig aan te maken via de website. Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. Daarmee doet de NS aan klantbinding. Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Hou er rekening mee dat je de korting niet direct kunt gebruiken.

Dartshopper kortingscodes, Runnersworld korting amsterdam marathon, Kortingscode diks autoverhuur, Kortingscode examenoverzicht.nl,