ing korting rijksmuseum 2019

kijkt je ogen uit, want er gebeurt van alles op het ijs! Exclusieve souvenirs bij de Rijksshop, het Rijksmuseum beschikt uiteraard ook over winkel waar je mooie boeken en exclusieve souvenirs vind. Dat stuk is er lang geleden af gehaald omdat het schilderij anders niet in het stadhuis van Amsterdam paste. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Heineken Experience kaartjes.

Rijksmuseum kortingscode: 5 korting in januari 2019 Rijksmuseum kortingen - 50 korting in januari 2019 Rijksmuseum, korting 2018 2019

Freesjes.nl kortingsbonnen
Lion king musical korting veronica
Bodyworld amsterdam korting

Lang is gedacht dat de kist in het museum de betreffende kist was. Mis geen Rijksmuseum aanbieding! Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je House of Bols kaartjes. Daarnaast zijn er ook 3 aparte espresso bars te vinden en restaurant 'Rijks' voor een uitgebreid diner waar voornamelijk producten van Nederlandse bodem worden gebruikt. Trein Nationale Gezondheidsbeurs 23, trein Icebar Amsterdam 26, trein Ripleys Believe it or Not 26/li Trein Tram Rijksmuseum. 50 korting op je ticket! Hieronder treft u een overzicht van acties/aanbiedingen in februari 2019. Bestellen, de Spoordeelwinkel ralph lauren roermond korting organiseert maandelijks tientallen aanbiedingen om dagjes uit, hotelovernachtingen en treinreizen te stimuleren. Eenvoudig toegankelijk vanaf de eregalerij kom je in een ruimte met veel daglicht waren je minutenlang de Nachtwacht kan bewonderen. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je kaartjes voor de Pizza Cruise.