korting studenten ov zomervakantie

feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen. Feestdagen korting van.00 tot.00 uur de dag erna. Weekabonnement, heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis. Of kies voor 50 korting op een ander NS-abonnement naar keuze. Studenten mogen binnen Nederland reizen met alle treinen van NS International, behalve met Thalys. Klaar met je MBO, HBO of Universitaire studie? 9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting.

In dat geval is het erg mooi als je gratis kunt reizen met het. Let op, het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram en metro's. Studenten OV-chipkaart vakantie, kan je in de vakantie gratis reizen met je studenten OV-chipkaart? Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. Zaterdag, gratis tot.00 uur, daarna korting.

Vrijdag, gratis, korting van.00 tot.00 uur, daarna gratis. Heb je een weekabonnement? Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. Je hoeft dus alleen saldo op je OV-chipkaart te zetten ials je doordeweeks gaat reizen met je weekend. In het weekend reist u de hele dag met korting. Je reist met de trein met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer reis je met 34 korting. Je kunt een vraag stellen via. Home, nieuws, voordeel in het OV, studenten OV in de zomervakantie. Studentenreisproduct stopzetten en reis je niet langer gratis. Wanneer is het vakantie voor het studentenreisproduct? Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie.korting studenten ov zomervakantie

Gelukkig kan je met je week studenten OV -chipkaart wel met korting reizen.
Of je studenten OV -chipkaart geldig is in de vakantie en feestdagen is afhankelijk van de vraag of je een week of een weekend studenten OV -chipkaart hebt.
In de zomerperiode van 16 juli 04:00 tot 16 augustus 04:00 uur reis je met korting met je week- en gratis met je weekendabonnement van vr 12:00 tot ma 04:00.
Wanneer reis je gratis, met korting of voor het volle tarief?
Zomerperiode, korting, als in de rest van het jaar.