korting thermen holiday schiedam

zo kun je altijd wel een duik nemen als je uit een cabine of sauna komt. Bekijk en boek, hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou? Thermen Holiday review, thermen Holiday is een sauna gelegen tussen Rotterdam en Den Haag, om precies te zijn in Schiedam. Badkledingdag bij Thermen Holiday, wil je liever in badkleding een dagje naar de sauna bij Thermen Holiday? Er is altijd wel een plekje te vinden waar je even fijn kan ontspannen. Een hele dag toegang snoezelen bij Thermen Holiday in Schiedam.

De rest van het park ligt namelijk een beetje verstopt, je kunt dan ook pas zien hoe groot het is als je ook daadwerkelijk binnen staat. Dat zijn de speciale faciliteiten zoals we die noemen. Dit restaurant bevind zich achter in de tuin. Met Kerst en Oud Nieuw zijn er aangepaste openingstijden en op 1 januari is de wellness locatie gesloten. Binnenkort zal hier een overzicht verschijnen van overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Thermen Holiday Schiedam. Er zijn veel saunas en wellness centra in ons land, maar geen is zo bijzonder als Thermen Holiday. Laten we eens kijken op wat voor manier Thermen Holiday net even iets anders is dan de anderen. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten.

Ze hebben vele soorten saunas, van heuse bioscoopcabines tot aan lavendelruimte. Tijdens dit weekend zijn er extra reguliere korting philips wake up light opgietingen en je kan ook deelnemen aan speciale duo opgietingen. De Japanse sauna staat op palen, wanneer je op het plateau staat krijg je een prachtig overzicht over de gehele tuin. Hier bedoelen we mee dat ze een traditionele stoomsauna hebben, een infrarood en een echt stoombad. Zo zijn er nog veel meer soorten saunas in dit park die je kunt bezoeken.

Korting thermen holiday schiedam
korting thermen holiday schiedam