aanbieding disneyland parijs kerst

tijdens je bezoek aan Disneyland Paris in kerstsfeer kun je van deze prachtige show in Disneyland Paris genieten. Oudejaarsavond in Disneyland Parijs is extra magisch met een speciale avondhappening in het Disneyland Park. Download het actuele entertainmentprogramma voor exacte tijden en locaties. Bekijk het gehele aanbod van stedentrips, weekendjes weg en autovakanties. 2 gratis maaltijden op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken als je verblijft in Villages Nature Paris: ontbijt in een van de counterservice restaurants in de Disney Parken 1 maaltijdvoucher per persoon per dag op de twee dagen van je bezoek. Ik geef Kerst Disney: Score: 4 sterren uit 19 beoordelingen. Dit themapark bestaat uit vijf landen, waar u van de ene in de andere verbazing zult vallen.aanbieding disneyland parijs kerst

Kerst in, disneyland Parijs is voor jong en oud een onvergetelijke gebeurtenis. Kerst en Disney horen bij elkaar. Tips en aanbiedingen met korting tot. Logo, disneyland Paris Disneyland Paris. Deze aanbieding is niet geldig voor Disney s Hotel New York.

Ben jij klaar voor een magische kerst met al je Disneyvrienden? Je kunt de Extra Magic Time (vr je vertrek) nakijken onder Parken Tickets. Van een feestelijke sfeer met muziek, een dansvloer met DJ, speciale Disney figuren in alle landen van het park, champagne stands, de grootste parade van Disneyland Paris ooit en een fantastische vuurwerkshow bij het kasteel. (1) Met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris (2) fastpass: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar.

Maar dat is nog niet alles omdat de hele stoet begeleid wordt door enthousiaste dansers en danseressen die samen met de Disney figuren voor een enorme sfeer zorgen. Bij Disneyland Paris beleef je een spectaculaire kerst! Vergeet niet achterom te kijken naar het kasteel, dat verandert in een Frozen ijspaleis met duizenden lampjes. Mickey and the Magician is de fantastische nieuwe show rond Mickey in het Animagique Theater. Magisch Disney Kerst diner, wil je kerst vieren samen met al je Disneyvrienden? Mickey, Donald en de Kerstman hebben er al zin in!aanbieding disneyland parijs kerst

Ook geldig in de kerst - en voorjaarsvakantie. Bereid je voor op Disney s Betoverende. Kerst in, disneyland Paris, in november 2019.