karting korting

Schrijf je snel in! Lees meer, reservaties, zin om met je familie of vrienden te karten op jullie gewenste moment, of wil je zeker zijn van een plaats? Maar ook voor een eenvoudige heat karten ben je bij ons aan het juiste adres. .

Uw Mini Grand Prix of Grand Prix op dinsdag (uitgezonderd feestdagen) en krijg 5 korting per persoon.
Met zijn tween samen én heat karten voor 25 euro.
Op 14 februari herdenken we dat Keizer Claudius II, 1750 jaar geleden, Sint Valentijn liet martelen.

Prev Next Beleef snelheid en plezier, vier je nu een personeelsfeest, bedrijfsuitje, jubileum, vrijgezellenfeest of een kinderfeest? Wil je relaties uitnodigen voor een product presentatie, een netwerk-bijeenkomst organiseren, een programma starten met een vergadering, of wil je een aparte ruimte voor jullie groep om gebruik te maken van én van de buffetten?

Welke kortingen zzp
Handwerk.nl korting

Snel en makkelijk, online reserveren! Lees meer, als jarige geniet u van een gratis Arrive Drive (15 euro) op de dag van. Zet jij de snelste tijd neer? Lees meer, kom op donderdagavond als ervaren kartpiloot op ons circuit genieten van onze clubraces met clubkarts. Reserveer nu, nieuwsbrief, wenst u op de hoogte te blijven van onze opkomende acties én promo's?

Scherpe bochten, een tunnel, rechte stukken. Lekker racen tegen elkaar doe je bij anac Karting. Toeschouwers kunnen vanuit het restaurant.

Omoda omoda kortingscode voor 20 korting, 5 euro korting dolce gusto,