reizen met 40 korting afgestudeerd

Overslaan en naar de inhoud gaan. De kosten zijn afhankelijk van het gekozen traject. Op feestdagen de gehele dag. Dal Voordeel abonnement, door een Dal voordeel abonnement reis je in de daluren tegen 40 korting. Doordeweeks reis je tijdens de daluren tegen 40 korting. Bijzonderheden: Altijd Korting is interessant: Voor scholieren: bij meer dan 43,75 per maand of meer dan 437,50 per jaar aan saldoreizen.

Als oud-student krijg je gelukkig wel een mooie aanbieding van. Altijd Vrij abonnement niet op een vast traject. Een paar keer per jaar ontvang je bij de post een meereiskaartje. Ook in de maanden juli en augustus, en op een aantal feestdagen reis je vr 09:00 uur met korting. Traject Vrij abonnement, met het Traject Vrij abonnement bepaal je zelf van welk traject je gebruik wenst te maken. De daluren zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00 en tussen 18:30 en 06:30 uur. Deze kan je vandaag nog geheel gratis aanvragen via de website van. Ook bij dit abonnement geldt dat je tot drie medereizigers kan laten profiteren van dezelfde korting. NS abonnement voor afgestudeerden, na je studie ontvang je vanzelfsprekend geen studenten reisproduct meer. Deze dien je namelijk zo snel mogelijk stop te zetten. Kies bijvoorbeeld voor het traject Amsterdam Rotterdam. Als je denkt dat je de komende tijd veel te gaat reizen, kun je meteen een boel kortingskaarten inslaan.

Wat kost het Weekend Vrij Jaar abonnement? Altijd Vrij is af te sluiten als jaar- of maandabonnement. Je kan dan op dit traject onbeperkt reizen. Samenreizen en een studentenreisproduct, als je samen reist met iemand die wel over een studentenreisproduct beschikt, kun je de samenreiskorting aanzetten.

Studenten ov meereizen hoeveel korting, T juffie kortingscode,