korting studentenkaart utrecht

Collegekaart. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je kaartjes voor de Pizza Cruise. Een OV-kaart kost ongeveer 90 per maand. 50 korting op je ticket! Bij een 1-jarige wo-master is dat in totaal 5 jaar. Je OV-kaart is ook een voordeelurenabonnement. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je House of Bols kaartjes. /. Daarna slechts 9,99 per maand. Dat geeft je een korting van 34 in bus en tram en een korting van 40 in de trein.

Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je rondvaart in Amsterdam kaartjes. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Van Gogh Museum kaartjes. Na die 5 jaar is er geen recht meer op het studentenreisproduct, ook niet als er een lening van 0,00 is aangevraagd. Hierrrr: Fotoboek voor minder dan tien euro! Buiten de tijden van vrij reizen is de OV-kaart een voordeelurenabonnement. Werkt misschien niet overal, maar met de code 01718 kun je 2e pizza gratis krijgen bij Dominos. Die medereizigers krijgen dan ook 40 korting, de zogenaamde "samenreiskorting". Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Stedelijk Museum kaartjes.

Videoland kortingsbon
Praxis korting 30 september

Deze aanbieding geldt niet voor mensen die al eerder Premium hebben geprobeerd. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je kaartjes om een fiets te huren. Je kunt opzeggen wanneer je wil. Ga naar Printmijnstad Voorbeelden van posters: super goedkoop! Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Heineken Experience kaartjes. Je krijgt hiervoor nooit de rekening - behalve als je je studie niet binnen 10 jaar haalt.

Site, gebruik deze link om je volgende verblijf te boeken en ontvang 10 van de kosten terug na je verblijf: m/s/35_7/denemi85 Use this link to book your next trip and youll get. Gebruik de code koning voor 5,- korting! Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Scheepvaartmuseum kaartjes. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je kaartjes voor het Amsterdamse nachtleven. Normale prijs 29 JBL GO De JBL Go is een zeer compacte en stijlvolle Bluetooth-speaker die je altijd met je meeneemt. Je kan daarbij kiezen voor én van twee opties: Een week-kaart vrij reizen van maandag.00 uur tot zaterdag.00 uur, maar niet op feestdagen. Gebruik de code: promo10   Voorwaarden: ml? Ga naar m, hunkemöller, Waardebon voor Hunkemöller: bespaar 52 in Utrecht via Social Deal.