korting linnaeushof

regarding the protection of data of a personal nature we inform you that the information voluntary supplied herewith will be kept in a file for personal nature. Vanaf 2 jaar, kassaprijs 13,00 65, kassaprijs 10,50, jouw Linnaeushof deal! Linnaeushof is een bijzonder vriendelijk park voor kinderen met een beperking. To conserve the data supplied with the objective of promoting our products and/or services. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Linnaeushof korting! In 1996 werd Linnaeushof geopend en inmiddels is het de grootste speeltuin in Europa. Zo zijn er verschillende attracties waar kinderen (en ook begeleiders) in een rolstoel gewoon gebruik van kunnen maken. Kinderen mogen pas vanaf een lengte van 1 meter 30 in de karts rijden. Bennie is geen konijn, maar ook geen haas Het is een konaas! Iedereen moe van het spelen en opletten?

korting linnaeushofkorting linnaeushof

Of schrijf je in voor de e-mail nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws, acties en kortingen. Onbeperkt spelen in Europa s grootste speeltuin? De seizoenpassen bieden ook nog eens korting bij vele andere parken! Kom spelen bij, linnaeushof de grootste speeltuin van Nederland. Jong oud hebben gegarandeerd een top dag.

Hiervoor is het verkeersdorp ideaal. Dit zorgt ervoor dat de kinderen de weg makkelijk kunnen vinden en niet snel verdwalen. Trakteer jezelf op een bezoek aan het Linnaeushof door gebruik te maken van de kortingen die we voor jou op deze pagina hebben geselecteerd. Er is ook aan de kleinste kindjes gedacht. Het Pirateneiland is voor de echt avontuurlijke kinderen, het is namelijk alleen maar te bereiken via touwbruggen over het water. Mis geen Linnaeushof aanbieding! Op het park zijn er kluisjes te huur zodat je niet constant op je spullen hoeft te letten. Like 15, korting, geverifieerde kortingscode, op zoek naar een Linnaeushof kortingscode van 15? Zodra het lekker weer is vermaken kinderen zich perfect in het waterparadijs de Oase, deze is open van mei tot en met september. We inform you that you have the right to access, rectify or cancel your date according to Article 5 of the law 15/1999 for which you could contact Aspro Ocio,.A.U.