biebpas korting corpus

gebruik zullen gaan maken van de aanbiedingen. Kijk snel op voordeel met je biebpas. Partners die benaderd worden vallen binnen de rubrieken cultuur, recreatie, educatie, sport/wellness en natuur: partners die dicht bij de bibliotheek staan. In juni geven diverse deelnemers extra, spannende kortingen. Met leden uit Noord- en Zuid-Holland erbij, zijn bibliotheken met ongeveer 2,7 miljoen leden een interessant kanaal voor culturele en lokale partners als pr-kanaal, aldus ProBiblio. Partners als Archeon, corpus, SEA life, Museum Boijmans van Beuningen en vele anderen hebben hun medewerking toegezegd en bieden bibliotheekleden in de startmaand juni extra kortingen. Arnhem Alle leden van de Bibliotheek in Arnhem krijgen op vertoon van hun bibliotheekpas voortaan ook korting op een dagje of avondje uit in Noord- en Zuid-Holland. Hoe meer bibliotheken meedoen, hoe interessanter het wordt voor partners en bibliotheekleden. Voordeel met je Biebpas is te volgen op, facebook. De nieuwe partners zijn: SEA life, Het Anne Frank Huis, corpus, het Zaans Museum, Museum Boijmans van Beuningen, Archeon, cobra Museum voor Moderne Kunst en het Letterkundig Museum.

biebpas korting corpus

Vanaf vandaag levert de bibliotheekpas ook in Noord- en Zuid-Holland voordeel. Telefoon 31 (0), e-mail, tickets. Zo kunt u met uw biebpas vanaf 1 juni ook terecht bij Archeon, corpus, SEA life, Museum Booijmans van Beuningen, Toverland en nog veel meer. In navolging van de provincies Brabant en Gelderland gaan de bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland vandaag van start met. Op de website staat alle informatie over het programma, de deelnemende bedrijven en de aanbiedingen.

Bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland benaderen lokale partners in hun werkgebied. Met deze partners wordt ernaar gestreefd zo veel mogelijk leuke acties voor de bibliotheekleden te verzamelen. Binnen Gelderland en Brabant zijn er al 1,1 miljoen leden die voordeel hebben met hun bibliotheekpas.

40 korting ov chipkaart na studie
Gamegear kortingscode 2019